• Sinds een goede maand hebben we een nieuwe manager in onze crew. Echter is het voor hem al wekenlang niet mogelijk om op het forum te komen en dus ook niet op ons crewforum.

  Managernaam: Het Laatste Zetje

  Heb voor dit probleem meerdere mensen van GB zelf aangeschreven, maar daar doen ze niets mee (kan niet ofzo).

  Ik, wij van Golden Glory, zouden het fijn vinden als er eens wat aan gedaan wordt. Kost ons ook het een en ander aan werk om de betreffende manager up to date te houden voor wat betreft dingen die in de crew gebeuren.

  Probleem van Het Laatste Zetje zit hem waarschijnlijk in het feit dat er door een bug iedere keer een nieuw forumaccount wordt gemaakt. Een account waar hij overigens NIET op kan komen, zie screenshot:

  0_1518540099423_70e1c8a8-6848-4f2f-825f-645f9cc35d33-image.png
  0_1518540320512_b51c0fac-ee7a-4960-9590-9a7cfbf69860-image.png
  Wellicht de mogelijkheid om eens te starten met het verwijderen van al zijn forumaccounts? Hij kan er namelijk niets mee posten, dus ze zijn allemaal overbodig.

 • Moderator NL

  @vertrigo_nl

  Er zit een bug in het inloggen op het forum. Niet alleen kunnen sommige gebruikers niet inloggen, ook zorgt deze bug ervoor dat elke keer een gebruiker probeert in te loggen op het forum, er een forumaccount wordt aangemaakt. Ook al zou GB alle forumaccounts verwijderden, kan hij nog steeds niet op het forum inloggen. Als hij dus daarna weer opnieuw probeert in te loggen, worden er weer nieuwe forumaccounts aangemaakt.

  De bug zal dus eerst gefixt moeten worden, alvorens alle forumaccounts verwijderd kunnen worden. Wanneer deze bug gefixt zal gaan worden weet ik ook niet. Manager Het Laatste Zetje zal dus, net als alle andere gebruikers die hier last van hebben, geduld moeten hebben tot dat deze bug gefixt is.