Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
@mihau1878 Dziękuję za dopisanie :pen_fountain: Miałem dziś Cie prosić żebyś mi dopisał, ale widzę że już zrobiłeś to w tabeli
-
@Damiś27
Spokojnie Michał nad wszystkim panuje :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Wiem wiem Ale zazwyczaj piszę, żeby ułatwić @mihau1878. Tym razem nie musiałem
-
@Michal_ACM said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
18.620 + 5.645 = 24.265
Jak na niecałe 2 miesiące do końca kwalifikacji to wynik średni. Na pewno sporo gorzej to wygląda niż w poprzednich latach. Jednak teraz mamy wersje 3.0 i myślę że większość graczy gorzej punktuje, bo trudniej jest zapełnić ligę, są problemy ze zmianą serwera, no i brak możliwości opuszczenia ligi gdy jest się modem. W tych wszystkich problemach w wersji 3.0 trzeba upatrywać szans i liczyć że poprzeczka punktowa w tym roku będzie niższa niż w poprzednich lata.
@mihau1878 wrzucisz całą klasyfikację?
A ile trzeba teraz nabić?
-
@Sochaczew86 @Michal_ACM
Macie tu jak zmienić serwer i czas serwerów:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/13068/dwie-różne-gry -
@Sochaczew86
Dokładnie nie wiadomo jeszcze ile punktów trzeba zdobyć by zagrać w mistrzostwach. Teraz dobrze jest nabić 5-6 tysięcy za ligę , gdy do poprzedniego turnieju trzeba było zdobyć 8-10 tysięcy punktów za zagranie 1 ligi -
@mihau1878 Co do tych punktów to zależy też jeszcze jak długa liga
-
Wydaje mi się ze bariera punktowa w tym roku bedzie mniejsza,no ale zobaczymy.Nie wiadomo jak koty z za granicy sobie radzą,i czym bedą się sugerowali ci ktorzy beda ta bariere tworzyli.
-
3.860 za 8 zespołowy Azerbejdżan. :flag_az:
24.265 + 3.860 = 28.125
Przydałoby się na koniec dowalić chociaż ze 6 tysięcy na ostatniej lidze...
Przypominam wszystkim że kwalifikacje kończą się 31 maja. Tak więc celujcie z końcem ligi jak najbliżej tej daty
-
-
@Michal_ACM
Bardzo trafna uwaga dla wszystkich graczy. Super informacja Michał -
Poproszę za Wyspy Owcze :flag_fo:
-
-
Proszę o dopisanie 690 punktów za ligę PMF xD