• Na een lange tijd, en voor het eerst op OSM 3.0 ben ik even zo dom bezig geweest om zo'n 200 "Boss" Coins uit te geven om een eigen competitie aan te maken, nadat ik zo graag Zira wilde managen.

  Echter is het nu wanneer ik op Moderator opties klik, Ik niet Privécompetitie uit kan vinken (?)
  Ik krijg dan de melding "Je kunt je competitie niet openstellen omdat je een geavanceerde tool gebruikt hebt."

  Betekent dit nu dat de competitie om een of andere reden dicht is en niet meer open kan? In dat geval zou ik de competitie graag verwijderd zien worden. BVD

 • Moderator NL

  @youtube_nl

  Als je een eigen competitie opzet en je zet een van de geavanceerde opties uit (geen trainingskampen of besloten trainingen gebruiken, geen timers direct afkopen etc.) dan blijft je competitie het gehele seizoen gesloten. De enige manieren voor andere managers om in jou competitie te komen is door te zoeken op je competitienaam of -nummer of via een uitnodiging van de competitie moderator (jij). Dit is gedaan zodat nieuwere managers niet ineens in een competitie terecht komen waar geavanceerde opties zijn uitgeschakeld.

  De juiste instellingen instellen voor je competitie is jou eigen verantwoordelijkheid. Je hebt nu dus 2 mogelijkheden:

  • Je speelt door en nodigt managers zelf uit.
  • Je neemt ontslag -nadat de eerste wedstrijd gespeeld is- en probeert het opnieuw of gaat op zoek naar een nieuwe lopende competitie.