Vermoedelijke cheater aangegeven

 • Dutch Users

  Schiet is op man. Ik heb vorige week donderdag of woensdag, een vermoedelijke cheater aangegeven in de competitie waar ik nu in zit met FC Twente. En hij wordt NOG steeds onderzocht. Ik wil snel weten of die niet met dubbele accounts in dezelfde competitie zit en eerlijk aan het spelen is. en dan heb ik het over Ajax. Het is allemaal wel heel toevallig dat bijvoorbeeld PSV nooit inlogt, maar die keer dat die twee keer tegen mijn moest, was die wel ingelogt. Tactiekje hier en daar aangepast, valt me nog mee dat die geen TK heeft gezet. Nog zo geval met Utrecht. Kerel neemt ontslag, geen idee waarom want hij deed het best goed met een 4de plek. Maar plotseling is iemand anders Utrecht met een gloednieuwe account, en ik moet tegen Utrecht uit.

  Ik heb gewoon zo zware vermoeden dat de manager van Ajax er alles aan doet om tegen mijn punten te pakken met andere accounts, zodat hij met zijn Ajax kampioen wordt. Ik kan compleet fout zitten he. Laat dat duidelijk zijn he, want het kan ook net zo goed Feyenoord zijn of het kan helemaal zijn dat het gewoon allemaal verschillende personen zijn. Maar ik zit al sinds 2005 op OSM, en ik kan best snel erachter komen wie aan het cheaten is of niet.

  Wat is het? Te lui? Te weinig vrije tijd? Cheaters aanpakken toch? Vroeger werden dit soort zaken veel sneller aangepakt, vaak zelfs binnen een dag.

 • Member of Honour

  @capriii-sonne_nl
  We zijn op dit moment bezig een flinke achterstand weg te werken, daarom kan het behandelen van een cheat report wat langer duren. Je report zal zo snel mogelijk worden opgepakt.

 • Dutch Users

  Oke.

  Kan dicht.

 • Moderator NL

  Dank je Carlo 🙂