Land niet geupdate bij uitspelen ervan

 • Dutch Users

  Wie oh wie van de moderators kan me helpen.
  Ik ben een tijd geleden begonnen met het veroveren van de wat minder in trek landen.
  Ik heb besloten om ieder land in Afrika te doen. Ik ben ooit begonnen met Algerije maar dat land word op de kaart nog steeds aangegeven als niet gespeeld. Dat terwijl ik alle andere landen die ik daarna in Afrika aandeed wel gemarkeerd worden op de wereldkaart. Ik ga nu beginnen aan Tunesie en daarna moet ik alleen nog Soedan en dan ben ik klaar. Maar Algerije staat dus open en als ik op dat land klik dan zie dat ik daar gespeeld heb met Mc Oran.

  Kan dit probleem verholpen worden? Zodat ik dus nu alleen nog Tunesie en Soedan moet doen en Algerije op de kaart gemarkeerd word als gespeeld. Bij voorbaat dank.

 • Moderator NL

  @scroozy_nl

  De reden waarom Algerije nog 'open' staat, is omdat je niet je doelstelling hebt gehaald of de beker hebt gewonnen. Je doelstelling was 4e worden, maar je werd uiteindelijk 6e. Tevens had je de beker niet gewonnen.

  Om de hoogste divisie van elk land, in elk continent vol te spelen, moet je dus een van deze twee doelen halen. Beide mag uiteraard ook. Je zal dus minimaal nog een keer een team in Algerije moeten gaan managen. Als je dan de doelstelling haalt of de beker wint, wordt Algerije afgestreept voor de 'Baas van Afrika' en 'Wereldoverheersing' achievements.

  Hopelijk is het zo een beetje duidelijk voor je, waarom je Algerije nog niet behaald hebt?

 • Moderator NL

  Geen reactie, dus is hopelijk duidelijk.