• Dutch Users

  Een tijdje geleden was dit onderwerp ook al kenbaar gemaakt. Ik heb nu helaas weer dat dat de timers te lang duren. Zo merkt ik regelmatig dat trainingen langer duren dan 8 uur mijn scout er ook net iets langer over doet dan de voorgeschreven 16 uur en nu ik mijn spion op pad stuur duurt het ook weer een minuut langer. Kan hier iets aangedaan worden of gaan we deze bugs in het spel houden.

  Dit voorval kwam ik via google chrome tegen op mijn laptop. Op andere browsers proberen of via de app heeft weinig nut aangezien de timer dan toch onder het aantal is gekomen wat het echt hoort te zijn.

 • Dutch Users

  [IMG]http://i63.tinypic.com/6jovpy.png[/IMG]

  Hierbij een screenshot aangezien het bestand zogenaamd te groot is. Ik kan namelijke grotere bestanden we op het forum krijgen terwijl sommige kleinere juist niet lukken.

 • Community Manager

  @jordy-van-oel_nl said in Timers:

  Een tijdje geleden was dit onderwerp ook al kenbaar gemaakt. Ik heb nu helaas weer dat dat de timers te lang duren.

  In dat topic is toen gecommuniceerd dat het niet om een bug gaat, maar dit in de meeste gevallen wordt veroorzaakt in een verschil tussen de tijd op je device (local time) en de systeemtijd van GB.

  De resterende tijd van de timer wordt berekend op basis van je local time (bijvoorbeeld: 10:58:54) en kan dus afwijken van de systeemtijd (bijvoorbeeld: 11:00:23). Hierdoor kan het dus zo zijn dat de timer een langere tijdsduur aangeeft dan in de werkelijkheid het geval is.

 • Moderator NL

  Geen bug inderdaad. Dank je Silvester 🙂