Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir
Bardzo ładny wynik. Brawo -
Koniec przygody w Indonezjii
-
Wojtyn ile bramek i punktów natrzepał brawo!
-
@krystian16061994
Jak wam się udało utrzymać zapełnioną ligę do samego końca. Szacun Panowie . -
@krystian16061994 Bardzo fajna liga. Trzymała w niepewności do samego konca. @Byku-Duma-Warmii dołączyłem do ligi jak było kilku Indonezyjczyków (Ci na dole ), którzy potem w ogóle się nie logowali, a że liga była założona przez osm nie dało się ich wyrzucić. Ale cała reszta doproszonych managerów stanęła na wysokości zadania z @krystian16061994 do końca walczyliśmy o pierwsze miejsce. Mam jednak mały niedosyt gdyż zabrakło mi 155 punktów do upragnionych 10 tysięcy co było moim celem. Ale i tak pobiłem rekord w liczbie punktów
-
Znam ten ból, raz mi brakło 175 punktów..
-
@Wojtyn84
Fajną ligę mieliście, w takiej aż chce się grać, szkoda, że nie udało się zdobyć tys. punktów, bo zawsze za osiągnięcia trochę monet by wpadło, no nic będziesz musiał spróbować następnym razem :fingers_crossed:. -
Mam i ja,,,miliardzik kadrowy
-
@huzar-shakir
Super robota. Widać prężnie działałeś na rynku transferowym . -
@huzar-shakir Jeszcze kilka kolejek, to rekord jeszcze wyśrubujesz :money_mouth:.
-
@Byku-Duma-Warmii prężnie?A...tam.Każdy w lidze @Dovco_HandF napidala z transferami .jak chcesz kogoś kupić z listy to musisz kupę kasy wydać.
-
@Dovco_HandF od dłuższego czasu niema kogo sprzedać. ..sam wiesz Jerzy jak jest
-
@Dovco_HandF masz już zaplanowaną kolejną ligę?
-
@daroo933 dobrze że zapytales.właśnie @Dovco_HandF .gdzie grasz ???
-
@huzar-shakir
Dzięki temu mogłeś wykręcić taki wynik :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii nie kupuję za monety jeśli o to Ci chodzi.Za scauta od czasu do czasu się skorzystało. Tego nie ukrywam,jednak każdy tak w praktyce robi.Norma.Później tylko szukasz tanich zawodników na LT bądź z super oferty .
-
@huzar-shakir
Tak myślałem, ale zauważ, że jeśli cała liga bardzo dobrze transferuje to coraz lepsi zawodnicy pojawiają się na liście transferowej zdecydowanie szybciej niż w zwykłych ligach. -
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@Dovco_HandF masz już zaplanowaną kolejną ligę?
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@daroo933 dobrze że zapytales.właśnie @Dovco_HandF .gdzie grasz ???
2 Bundesliga - będzie jeszcze ciekawiej na starcie z transferami.
-
@Byku-Duma-Warmii mój najdroższy gracz ,który poszedł to Cech za 48 baniek.Większość sprzedaży oscylowala wokół 30-40milionów.To nie są wielkie pieniądze,jednak biorąc od uwagę ze coś tam wiem na temat t ransferowania i mam swój wyrobiony schemat są to odpowiednie ceny.Wszystko planowo.Nie muszę wystawiać grajka za 80 czy 100 milionów. Jak masz zarobić to i tak zarobisz.Podobnie jest u mnie w bitwach.Wszystko na spokojnie i do celu
-
@Dovco_HandF szkoda...