Ligi w których gramy
-
Na innym slocie owszem. Ale nie na rankingowym
-
@Maziu90 said in Ligi w których gramy:
Na innym slocie owszem. Ale nie na rankingowym
To jest jeszcze niedopracowane. Mam ten problem w lidze grupowej AMP. Łapie się w czwórce, ale nie przenosi mnie do Pucharu Zwycięzców, a powinno być dostępna taka możliwość na każdym wolnym w zaproszeniach, ale rzadko tak się dzieje. Jak grasz dalej na wolnym, gdzie uzuskałeś bilet, to masz Puchar Zwycięzców bez problemu. Jak chcesz zmienić slot, gdzie wygrałeś bilet, to sprawdź w zakładce zaproszenia do ligi - jak nie ma, to nic nie zrobisz, ale może zdarzyć się, że będzie.
-
Dzięki
-
@Maziu90 gdy masz wywalczony bilet sprawdź na wolnym SLOCIE zakładka bilety tam powinno być.. i możesz wtedy zmienić slotja przynajmniej tak mam
-
@km1992_1992_1 said in Ligi w których gramy:
@Maziu90 gdy masz wywalczony bilet sprawdź na wolnym SLOCIE zakładka bilety tam powinno być.. i możesz wtedy zmienić slotja przynajmniej tak mam
Możesz zrobić screena tego?
-
Możesz miec rację, aczkolwiek z tego co pamietam trzeba od razu sie okreslic czy bierzemy udzial w pucharze zwyciezcow i wtedy z automatu idzie ten slot naktorym to wywalczylismy. Niedlugo sprawdze jeszcze mi zostalo chyba 10kolejek. Juz w kilku tych tuniejach gralem na tym slocie hdzie bylo wywalczone i pkt wychodzi to słabo... jesli chodzi o slot rankingowy nie warto
-
@km1992_1992_1 ale sprawdzę to napewno, czy sie tak uda, dzięki
-
Po raz pierwszy udało mi się pokonać rywala mimo tak wielkiej różnicy w kadrze, gość jak już kilka dni temu wspomniałem prawdopodobnie przyspiesza wszystkie treningi, a ja nie ukrywam wziąłem obóz, on odpalił tylko tajny trening
Oto różnica w kadrach
-
Wczoraj w nocy dobiegła czwarta odsłona Ligi grupowej AMP we Włoszech. Walka była niesamowita!
Wielcy zwycięzcy to @piotras231 (Aleja Gwiazd) i @Fajresss (jeszcze niedawno AMP, a obecnie PAM).
Czołówka ligi, czyli pierwsze cztery miejsca nagrodzone biletami do Pucharu Zwycięzców to: wspomniani @piotras231 z @Fajresss oraz trzeci: @Janex123 i czwarty: @konix1982. GRATULUJEMY!
Na uwagę zasługuje fantastyczna gra @Kacper-Z-Bejuru z AMP, który ugrał tyle punktów co ja i w pokonanym polu zostawił całą plejadę gwiazd polskiej sceny OSM .
Punktacja menadżerska najlepszej dziesiątki:
Aż 5 klubów przekroczyło barierę miliarda!
Oni tego dokonali w tej kolejności: @Fajresss (PAM), @konix1982 (PL), @Daxidoo (PL), @Kacper-Z-Bejuru (AMP), @piotras231 (AG). Inni byli blisko .A już dziś w nocy mamy drewniany jubileusz i edycja ligi AMP! Tym razem przenosimy się do Hiszpanii i znowu w nagrodę za cztery pierwsze miejsca dajemy 4 bilety do Pucharu Zwycięzców!
-
@Dovco_HandF niezła liga
-
to się zabawimy
-
-
-
Co za mecz, 11- 10 w karnych, decydowały jedenastki wykonywane przez bramkarzy
-
@Tomasz-Kmit Tomasz mega meczyk
-
@Tomasz-Kmit said in Ligi w których gramy:
Co za mecz, 11- 10 w karnych, decydowały jedenastki wykonywane przez bramkarzy
Niecodzienna historia!
-
Był to ćwierćfinał ME Walia- Włochy 2-2
-
Biją sie, ale się im trafiło. 🥳️
-
@Seba191995 zapowiada się ciekawa bitwa , na pewno łatwo nie odpuścimy
-
@kot-222 nikt tu nie mówi o odpusczaniu, aczkolwiek mamy tęgi terminarz, 4 bitwy dwie z bardzo mocnymi ekipami z dywizji 5 także się dzieje ostro. Mnie cieszy fakt że trafiliśmy rodaków, a nie jakiś turasow, kto wygra to wygra. Wygra lepsza ekipa, której przytrafi się szczęście.