NL Forum regels leidend voor internationaal forum?


 • Even een vraagje,

  Zijn de nederlandse forum regels en strafmaat leidend voor de rest van de community fora?

  om kort door de bocht te komen, ik heb idd al een forum ban ontvangen op een music topic, maar de strafmaat en de duur is daar een open iets , aangezien er niet zo als hier op NL forum, duidelijk de maat staaf en of de duur van het straffen duurt.

  ik ben daar gezien de regels onterecht een forum ban van 4 dagen aangenaaid, omdat ik buiten de dislike emo, ook tekst en uitleg gaf.

  dit is door een buitenlandse moderator verkeert begrepen, gezien zijn engels en hop een ban.

  dus nogmaals terug te komen,,, geldt de NL regels ook voor rest van buitenlandse fora?

  lijkt mij wel logish aangezien NL dit spel heeft bedacht.

  groet


 • Kan een moderator, of zelfs een judge mij hier fatsoenlijk antwoord op geven?

  wil niet dat dit zonder enige no posts van iemand gesloten wordt.

  Dus.

  onder de NL moderators vanuit verleden werd er voortdurend overlegt, maar hoe zit het met het global forum?

  onder wie zijn supervisie valt dat? houden de NL staff hier nog steeds de touwtjes in handen , of kan een turkse of engelse moderator iemand zomaar een ban geven zonder een uitleg of wat of zonder duur van de ban kenbaar te maken?

  vind het dan persoonlijk echt niet raar , dat alles langzaam aan het dood bloeden is.

  dus graag een antwoord van een moderator ofzo,, Hespera ofzo, die staat onder engelse mod, maar is gewoon een NL speelster.


 • @oioihillegom_nl Je zal heus wel een reactie krijgen hoor van een moderator.


 • denk het niet, zie dat Hespera, ook in het selectieve groepje van die corrupte lui zit, dat is Paramita op NL server bij de way.

  maar goed, die dekken elkaar toch wel/

  heb een ban gekregen toen van een Negiriaan, snap zo ie zo niet dat hij vanuit zijn hut internet verbinding heeft en een moderator schap heb kunnen verkrijgen onder Engelse vlag.

  je schrijft die lui op een normale toon aan, voor fatsoenlijke uitleg en ze reageren niet eens.

 • Moderator NL

  @oioihillegom_nl

  De regels zijn overal hetzelfde. Of je nu op het Nederlandse forumgedeelte of op het Engelse forumgedeelte post. Je laatste forumban was trouwens ook gewoon 3 dagen, dus geen idee hoe je aan 4 dagen komt.

  Wij als NL team zijn alleen verantwoordelijk voor het Nederlandse forumgedeelte. Wij hebben dus niets te maken met het Engelse gedeelte of welk andere community forum dan ook. Als je dus iets op het Engelse gedeelte post, dan krijg je te maken met het Engelse team. Zij vonden de inhoud van je post tegen de regels in gaan en daarom heb je een forumban gekregen. Daar kunnen wij als NL team ook niets aan doen.

  Verder is dit niet iets om te gaan bespreken op het openbare forum, dus mocht je nog iets willen vragen dan kan je beter even een PM sturen.