Husarya CUP III Edycja
-
Krótkie podsumowanie grupy B
Za nami 11 kolejek na 22 czyli już półmetek
Największe szansę na awans mają @Damiś27 @sniki26 @mihau1878 @maloba @stb411 @Byku-Duma-Warmii @Bohatyr. Jeszcze szansę do włączenia się mają @kondziowa1 @woszczo @Przemek-Kaszti, trochę trudniej ma @FORMOZA strata 6 punktów do miejsca z awansem... Bardzo trudne zadanie czeka @Coach Makaron Brtka, widać mało czasu i monet poświecił na ulepszanie drużyny i przełożyło się na wyniki. Podsumowanie nie ma faworyta i walka będzie do ostatniej kolejki -
@Damiś27 Bo tu trzeba zrobić prosto: wszystko albo nic - czyli albo dać możliwość grania wszystkich meczów towarzyskich, albo wcale. Co to znaczy grajcie po 2, jak niektórzy robią po 5 i więcej?
-
@Dovco_HandF Zgadzam się powinno być bez lub z Bo 2 meczów się nie da sprawdzić....
Ogólnie mało zagrałem meczów towarzyskich może z 7-8 ... -
@Dovco_HandF Limitu chyba niema?Przecież to turniej towarzyski.Więc z czym problem.Ja gram spary albo ich nie gram.Zależy czy mi się chce.
-
@sniki26 said in Husarya CUP III Edycja:
Jeśli chodzi o spary to prośba gramy sparingi ale 2 na rundę nie więcej nie będziemy tego pilnować bo i tak nie ma jak ,dzięki za dostosowanie się i udanej zabawy dla wszystkich i awansu do następnej rundy !!!
-
@mihau1878 To musi być sprecyzowany następnym razem, bo ja gram np. 2 sparingi w każdej rundzie zgodnie z prośbą snikiego. Ale wiem, że wielu menadżerów gra więcej niż dwa, mając gdzieś jego prośbę. Więc proponuję oficjalnie od następnej rundy grać ile dusza zapragnie, bo i tak się tego nie da tego skontrolować przez organizatorów, albo nie grać wcale. Osobiście uważam, że jak ktoś chce wywalać monety na sparingi, to niech sobie gra, ile chce i nie powinno tu być żadnego limitu, ale to tylko moje zdanie.
-
@Dovco_HandF
Na następną rundę będzie to doprecyzowane -
@mihau1878 Dzięki :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF jestem za!
-
@Dovco_HandF
Tylko,że wtedy robią się całkiem spore różnice w składach -
@pimus1910 A teraz nie? Tylko, że niektórzy robią to nielegalnie bo jak moga zagrać dwa to czemu nie 6-8 czy 10 .
-
@Dovco_HandF
Dlatego chyba lepiej całkowicie zakazać -
@pimus1910 organizatorzy turnieju nie określili się chyba.więc grajmy ile fabryka pozwala.
-
Dovco, gratuluję wygranej 1-0, wyrównany mecz
-
Pisałem ale to była prośba gramy 2 mecze towarzyskie na rundę (więcej i tak moim zdaniem nie ma sensu bo progres strasznie spada) ,wiemy że nie można tego sprawdzać więc liczyliśmy na dostosowanie się ale jak widać nie wszyscy tak robią więc grajmy towarzyskie ile kto chce,szkoda że w opcjach nie ma blokady.
-
@radek12_19 Rzeczywiście, wynik na styk przy moim czerwie znowu :ok_hand_tone1:
-
Grupa B 12/22