Husarya CUP III Edycja
-
Jurek, dużo remisów notujesz, swego czasu ja byłem ich samozwańczym "królem"
-
Grupa B 11/22
-
11 kolejka i mam 1 zwycięstwo
-
Ludzie z grupy B, ile wy wydajecie na mecze towarzyskie? Codziennie mam z 3-5 powiadomień o meczach towarzyskich Dlaczego tak dużo ze mną gracie W naszej lidze jest 12 graczy
-
Krótkie podsumowanie grupy B
Za nami 11 kolejek na 22 czyli już półmetek
Największe szansę na awans mają @Damiś27 @sniki26 @mihau1878 @maloba @stb411 @Byku-Duma-Warmii @Bohatyr. Jeszcze szansę do włączenia się mają @kondziowa1 @woszczo @Przemek-Kaszti, trochę trudniej ma @FORMOZA strata 6 punktów do miejsca z awansem... Bardzo trudne zadanie czeka @Coach Makaron Brtka, widać mało czasu i monet poświecił na ulepszanie drużyny i przełożyło się na wyniki. Podsumowanie nie ma faworyta i walka będzie do ostatniej kolejki -
@Damiś27 Bo tu trzeba zrobić prosto: wszystko albo nic - czyli albo dać możliwość grania wszystkich meczów towarzyskich, albo wcale. Co to znaczy grajcie po 2, jak niektórzy robią po 5 i więcej?
-
@Dovco_HandF Zgadzam się powinno być bez lub z Bo 2 meczów się nie da sprawdzić....
Ogólnie mało zagrałem meczów towarzyskich może z 7-8 ... -
@Dovco_HandF Limitu chyba niema?Przecież to turniej towarzyski.Więc z czym problem.Ja gram spary albo ich nie gram.Zależy czy mi się chce.
-
@sniki26 said in Husarya CUP III Edycja:
Jeśli chodzi o spary to prośba gramy sparingi ale 2 na rundę nie więcej nie będziemy tego pilnować bo i tak nie ma jak ,dzięki za dostosowanie się i udanej zabawy dla wszystkich i awansu do następnej rundy !!!
-
@mihau1878 To musi być sprecyzowany następnym razem, bo ja gram np. 2 sparingi w każdej rundzie zgodnie z prośbą snikiego. Ale wiem, że wielu menadżerów gra więcej niż dwa, mając gdzieś jego prośbę. Więc proponuję oficjalnie od następnej rundy grać ile dusza zapragnie, bo i tak się tego nie da tego skontrolować przez organizatorów, albo nie grać wcale. Osobiście uważam, że jak ktoś chce wywalać monety na sparingi, to niech sobie gra, ile chce i nie powinno tu być żadnego limitu, ale to tylko moje zdanie.
-
@Dovco_HandF
Na następną rundę będzie to doprecyzowane -
@mihau1878 Dzięki :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF jestem za!
-
@Dovco_HandF
Tylko,że wtedy robią się całkiem spore różnice w składach -
@pimus1910 A teraz nie? Tylko, że niektórzy robią to nielegalnie bo jak moga zagrać dwa to czemu nie 6-8 czy 10 .
-
@Dovco_HandF
Dlatego chyba lepiej całkowicie zakazać -
@pimus1910 organizatorzy turnieju nie określili się chyba.więc grajmy ile fabryka pozwala.