Husarya CUP III Edycja
-
@ToomAnyWays kolega Bounty 8358 prowadzi i ma większe szanse na końcowy sukces ale wszystko jest możliwe poczekajmy do jutra
-
@stb411 Kolega @Bounty-8358 to specjalista od retro...podobnie jak i @martin343 :D.Liczę jednak,że wygra nasz człowiek
-
@huzar-shakir martin to mój kolega z pracy więc mocniej trzymam za niego kciuki ale w rundzie rewanżowej ograłem obu solidarnie wiec nie odpuściłem żadnemu z nich i obojętnie który wygra obaj są świetnymi menadżerami i taktykami
-
@huzar-shakir postaram się to nadrobić Przemo
-
I wszystko jasne ,Gratulacje dla Bounty 8358 który nie pozostawił złudzeń w ostatniej kolejce i przypieczętował wygraną w III edycji Husarya Cup
Na pudle zameldowali się jeszcze martin343 oraz Rusewicz
Zdobywca puchary w naszych rozgrywkach webstersp
Dziękujemy wszystkim za udział w turnieju zapraszamy za rok,pamiątkowe banery które będzie można wstawić na profilu prześlemy niebawem dla wszystkich uczestników finału.
-
@sniki26 said in Husarya CUP III Edycja:
I wszystko jasne ,Gratulacje dla Bounty8358 który nie pozostawił złudzeń w ostatniej kolejce i przypieczętował wygraną w III edycji Husarya Cup
Na pudle zameldowali się jeszcze martin343 oraz Rusewicz
Zdobywca pucharu w naszych rozgrywkach webstersp -
Również gratulacje dla zwycięzcy ale i dla wszystkich uczestników finału. Przecież żeby tu zagrać trzeba było przejść dwie wcześniejsze rundy.(z pewnymi wyjatkami )Dla mnie to była czysta przyjemność grać w takim towarzystwie. Tym bardziej cieszy mnie drugie miejsce najlepsze jakie udało mi się zająć do tej pory w jakimkolwiek turnieju.
-
Gratuluję @Bounty-8358
Gratuluję @martin343 ; @Rusewicz ; @websterspl
Gratuluję wszystkim finalistom -
Gratuluje wszystkim finalistom, ekipa byla na prawde doborowa. Dzieki za wspolna gre, nie spodziewalem sie, ze uda mi sie zameldowac na pudle po tym starcie a jednak. Zaluje kilku kolejek ktorych nie przypilnowalem bo moglo byc lepiej. Pamiatkowe banery wykonam po powrocie do pracy czyli za ok 2 tygodnie. Mam juz je zrobione wystarczy umiescic tam wasze nicki i miejsca zaznaczam, ze wykonam je dla wszystkich finalistow nie tylko dla pierwszej trojki i pucharu. A czekac tak dlugo trzeba poniewaz wczoraj szeregi naszej rodziny zasilila Zosia, piekna dziewczynka i kochana coreczka tatusia, takze przebywam na ojcowskim - jak wroce to obiecuje wam wyslac te male nagrody. Pozdrawiam ; )
-
@Rusewicz Zatem podwójne gratulacje
Graty dla @Bounty-8358 y i @martin343
Graty za puchar dla @websterspl
-
Podziękowania dla organizatorów za przeprowadzenie świetnego turnieju. Gratulacje dla wszystkich uczestników, super poziom i mocna wyrównana gra. Szacun dla zagranicznego gościa to prawdziwy twardziel. Wielkie dzięki wszystkim tym, którzy mi kibicowali i Hustinowi w ustawieniu taktyki na 433.
-
Dzięki wszystkim za grę i walkę w każdej kolejce żałuje tylko że Finał nie skończył się po 12 kolejce ale chyba możę uznać jeden cel na ten rok zrealizowałem, aż tak źle mój występ nie wyglądał w rundzie rewanżowej nie byliście za koleżeńscy haha wygrałem tylko 1 mecz i o dziwo z Marcinem a nie grałem samych wyjazdów załapałem spadek formy i to na każdym koncie, tymbardziej szasunek dla każdego z Was który utrzymał formę podczas całego Finalu i gralulacje dla "medalistów" , marzyłem o pudle