MPP 2018
-
@tristan1982 Kiedyś też zaufałem pewnej kobiecie, nawet rękę dałbym sobie wtedy za nią uciąć... i wiesz co by teraz było? Byłym k%$#@ bez ręki!
A tak na poważnie nie ma co się kłócić. Dla mnie to i każdy codziennie max treningów wykorzystać i nie byłoby płaczu. Tak jak w zawodach.. doping jakby mógł każdy stosować to nie byłoby potem nie jasności .. a tak jeden używa, drugi nie... dla mnie bez sensu.
-
@krycha288 said in MPP 2018:
@tristan1982 Kiedyś też zaufałem pewnej kobiecie, nawet rękę dałbym sobie wtedy za nią uciąć... i wiesz co by teraz było? Byłym k%$#@ bez ręki!
A tak na poważnie nie ma co się kłócić. Dla mnie to i każdy codziennie max treningów wykorzystać i nie byłoby płaczu. Tak jak w zawodach.. doping jakby mógł każdy stosować to nie byłoby potem nie jasności .. a tak jeden używa, drugi nie... dla mnie bez sensu.
Mój ojciec mawia, że nawet samemu sobie nie można ufać A co dopiero komuś
-
@radek12_19
Dlatego w Polsce nigdy dobrze nie będzie -
@byku-duma-warmii said in MPP 2018:
@radek12_19
Dlatego w Polsce nigdy dobrze nie będzieZawsze możesz wyprowadzić się do innego kraju,gdzieś gdzie będzie Ci lepiej
-
@huzar-shakir
Ja nie mam na co narzekać, ale nasza mentalność musi się zmienić. -
@byku-duma-warmii said in MPP 2018:
@huzar-shakir
Ja nie mam na co narzekać, ale nasza mentalność musi się zmienić.Niestety.Polacy to specyficzny naród i należy to zmienić, jednak jest to ciężkie zadanie.Niestety.Taka...mentalność.
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Niestety.Polacy to specyficzny naród i należy to zmienić, jednak jest to ciężkie zadanie.Niestety.Taka...mentalność.
Racja
-
@dovco_handf tabelkę Jerzy wrzuć. dzięki
-
Tu się miesza jak w fabryce pasztetów! Ładny pasztet
-
@dovco_handf jest błąd ja mam 9 @borynos 11 plus 2pkt bonusowe co daje 22 pkt
-
@daroo933 Zawsze byłem słaby z matematyki
-
@dovco_handf człowiek całe życie się uczy nie martw się
-
My dzisiaj solidarnie z @benito1001
-
@dovco_handf said in MPP 2018:
Tu się miesza jak w fabryce pasztetów! Ładny pasztet
Z @radek12_19 mamy po 9 pkt mistrzu co daje łącznie 18 punkcików
-
-
@dovco_handf walka o awans do finału będzie trwała chyba do końca. nie licząc jednej pary pozostałe rzną się co kolejkę
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@dovco_handf walka o awans do finału będzie trwała chyba do końca. nie licząc jednej pary pozostałe rzną się co kolejkę
Oby z naszym udziałem w finale