onderhandelingen/transfer bug

 • Dutch Users

  Er stonden 2 onderhandelingen die ik niet zelf had opgestart (zie screenshot) en er is ook 1 transfer waar ik niets van weet maar waarbij de speler Wyama opeens sinds 11.12 uur in min selectie

  screenshot meesturen lukt niet weet niet waar ik die kan zetten

 • Moderator NL

  @mario-ii_nl

  Wanneer je een post wilt plaatsen zie je boven het tekstvlak een aantal icoontjes staan. De rechtse is de 'upload afbeelding' icoon. Deze kan je gebruiken om direct je screenshot up te loaden. Een andere mogelijkheid is om een externe uploadsite te gebruiken en daarna de link kopiëren en in je post plakken. Bijvoorbeeld Lightshot of Imgur zijn veelgebruikte uploadsites.

  Speel je OSM misschien op een computer die je deelt met andere mensen? Zo ja, zorg er dan voor dat je altijd uit je account uitlogt wanneer je de browser afsluit. Of misschien moet je even je wachtwoord wijzigen. Jij alleen mag op je account komen, dus als er een transfer heeft plaatsgevonden waar jij niets van weet, dan lijkt het erop dat iemand je wachtwoord weet, dan wel via een gedeelde computer op je account kan komen.

 • Dutch Users

  ik gebruik mijn computer alleen en woonuploade alleen dus kan niet door een ander gebeurd zijn

  uploaden lukt nog steeds niet iets met privilegs zeggen jullie

 • Moderator NL

  @mario-ii_nl

  Gebruik dan even een externe uploadsite zoals Lightshot https://prnt.sc/

  Klik vervolgens op 'Door afbeeldingen bladeren' Ga naar de locatie waar je je screenshot hebt opgeslagen op je PC en dubbelklik op het bestandje met de screenshot. Dan zal deze worden geüploaded door Lightshot en kan je de link die je dan ziet verschijnen kopiëren en hier op OSM in je post plakken.

 • Dutch Users

  sluiy deze maar

 • Moderator NL

  Oké, dan zal ik dat doen.