• Waarom is de Fantasy League weggehaald?


 • Je hebt in januari al een zelfde vraag gesteld. Hieronder het toenmalige antwoord van een staflid.


  De Fantasy competitie werd verwijderd vanwege de problemen die ermee ontstonden. Er was een bug gaande waardoor sommige competities bleven vast hangen en verwijderd moesten worden. Ook werden er meer Fantasy competities aangemaakt dan dat er animo voor was. Veel competities kwamen dus niet vol, waardoor managers een week moesten wachten voordat ze weer een nieuw team konden kiezen.

  Het is nog altijd de bedoeling dat de Fantasy competitie weer terugkomt (met de nodige aanpassingen), maar wanneer is niet te zeggen. Wij hebben geen inzage in de planning van Gamebasics. Sowieso zijn er op dit moment andere prioriteiten.


 • Gezien het animo snap ik niet waarom het geen prioriteit heeft. Ik ga er sowieso vanuit dat er nu veel minder competities worden aangemaakt door de bosscoins. Het is voor mij vrij krom dat er op OSM wel een competitie als "Pokémon" bestaat terwijl een competitie die door veel managers wordt gespeeld wordt verwijderd, in plaats van dat de problemen worden opgelost..

 • Moderator NL

  @youtube_nl

  Ik heb intern even de vraag uitstaan hoe het er nu voorstaat. Waarom het toen geen prioriteit had kwam doordat ze bezig waren met een paar grote updates (crews omzetten naar OSM 3.0 stijl en het crewduel systeem bijvoorbeeld)

 • Moderator NL

  @youtube_nl

  Er zijn op dit moment nog geen veranderingen ten opzichte van je post in januari. De plannen om de Fantasy competitie terug te brengen zijn er nog altijd, maar er is verder geen concrete info. De Fantasy competitie is een stuk ingewikkelder om te ontwikkelen dan alle andere competities.