Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ja już się poddalem:(
Graj do końca, przecież dopiero co mnie pokonałeś .
-
@Przemek-Kaszti Brawo mój imienniku Leć po złoto chłopaku
-
@huzar-shakir dzięki zrobię wszystko co w mojej mocy ale do końca ligi jeszcze daleko i trzeba walczyć nadal, koncentracja 100% nikt punktów za darmo nie odda
-
@przemek-kaszti za rok Przemki pójdą po tytuł w MPP ...
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
@rusewicz no i wykrakałeś ale bałem się dziś tego meczu. Oby to tylko jednodniowe zacięcie
-
@przemek-kaszti Oby nie
-
@marcin657827 teraz czas na Twoje potknięcie
-
@przemek-kaszti said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@marcin657827 teraz czas na Twoje potknięcie
mam dzis tako nadzieje na to ja
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 co tu dużo mówić niech wygra lepszy
-
@Dovco_HandF kim ty jutro zagrasz?? Ale masz tam agresorów w składzie... Dawno czegoś takiego nie widziałem mogę się mylić ale chyba 6 u Ciebie pauzuje za czerwone kartki (lub 2 żółte) jakąś masakra cię dopadła
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
@Dovco_HandF kim ty jutro zagrasz?? Ale masz tam agresorów w składzie... Dawno czegoś takiego nie widziałem mogę się mylić ale chyba 6 u Ciebie pauzuje za czerwone kartki (lub 2 żółte) jakąś masakra cię dopadła
Mam 3 obrońców uprawnionych do gry i musze ostatniego dostepnego pomocnika przesunąć do tyłu. Znak od silnika gry - Dovco, w tym roku jeszcze nie wygrasz MP, w tym roku @przemek-kaszti wygrywa. Przeznaczenia nie oszukasz .
-
@Dovco_HandF kim ty jutro zagrasz??
Jerzy przyzwyczaił już wszystkich do tego,że lubi grać stylem ostrym,niezależnie od sędziego.Niema się więc co dziwić