Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
Nadal jest tylko jeden menadżer jest bez porażki w lidze. Powoli kształtuje się grupa uciekinierów z tego mistrzowskiego peletonu: @Przemek-Kaszti, @Rusewicz, @ShakiBoy i aż czterech gości z PAM, równo kręcących kółkami .
-
-
Lider ligi, @Przemek-Kaszti po10 kolejkach mistrzowskiej ligi - nadal bez porażki! Cyz tak też będzie jutro? Oby nie, bo jutro gra ze mną .
-
@dovco_handf & @Przemek-Kaszti
Czas na starcie tytanów !
-
Jutro ciekawa kolejka, miejsce 1 zmierzy się z 3 a 2 z 4
-
@shakiboy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Jutro ciekawa kolejka, miejsce 1 zmierzy się z 3 a 2 z 4
Mecze na szczycie!
-
@dovco_handf mam nadzieję że dziś nadal będę niepokonany w ciemno biorę remis dawno nie graliśmy razem jestem ciekaw wyniku
-
@przemek-kaszti said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@dovco_handf mam nadzieję że dziś nadal będę niepokonany w ciemno biorę remis dawno nie graliśmy razem jestem ciekaw wyniku
Mecz trwa, trwa i trwa Ileż to my razy graliśmy razem i przeciwko sobie w PMF i PE!
-
-
Lider pokonany: @Przemek-Kaszti - brawo ja Statystyki wszystkie, poza jedną, po stronie Przemka. Choć przez jedną kolejkę poczuję się miszczem .
-
@dovco_handf gratulacje no pewnie to nie będzie tylko 1 kolejka spokojnie możesz je trzymać, oddaj tylko mi je po ostatniej kolejce wiedziałem że ciężki bój przedemna dlatego w ciemno brałbym remis dzis
-
@dovco_handf jeszcze sobie sprawdzę jak zagrałem dziś w ogóle bo nie jestem pewien czy mi wszystkie zmiany zapisało.... Wiedzieli kiedy robić przerwę techniczną... Aah
-
@przemek-kaszti said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@dovco_handf gratulacje no pewnie to nie będzie tylko 1 kolejka spokojnie możesz je trzymać, oddaj tylko mi je po ostatniej kolejce wiedziałem że ciężki bój przedemna dlatego w ciemno brałbym remis dzis
Jeszcze nawet nie pół ligi, tu po każdej kolejce wszystko się może przewrócić i potasować - szalenie zacięta i wyrównana liga W naszym meczu miałem po prostu farta .
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
No i zacząłem swoją podróż w dół tabeli:)
nie tylko ty