Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@ciamajda dzięki wielkie i tak w ogóle cześć bo dawno się nie słyszeliśmy
Dziękuje każdemu za gratulacje niestety ciężko wymienić wszystkich z osobna. Tylko w snach myślałem że to możliwe żeby wygrać Finał. -
@przemek-kaszti Trafiłem do szpitala po przegraniu bitwy o mistrzostwo Polski hehe. A TAK NA SERIO TO Badania kontrolne bo na początku listopada leżałem z płucami. Po hospitalizacji jestem pod stałym nadzorem i ciągle muszę jeździć na badania i kontrolę. Szpitale to mój drugi dom ostatnio, a w dodatku Żona w marcu rodzi więc będę jeszcze do innego jeździł przez jakiś czas
-
@huzar-shakir Siema , mała przerwa ze względu na szalone miejsce pracy , ale być może po nowym roku pomyslę aby cos pograć .
Zyczę Tobie powodzenia -
@Byku-Duma-Warmii wersja poprawiona
-
Już nie mogę sie doczekać kolejnych indywidualnych Mistrzostw Polski .
-
@dovco_handf Najpierw MPP Jerzy Tak myślę z kim by tu pograć w parze...Wybór jest jeden,Najlepszy Przemo w Polsce
-
@huzar-shakir No to masz kandydata partnera w MPP
-
@dovco_handf wiem.tylko najpierw podanie napiszę do mistrza...
-
@huzar-shakir @Dovco_HandF Coś czuję że @Przemek-Kaszti będzie miał z czego wybierać i myślę że kilka osób też będzie miało propozycje, zresztą w Polish Eagles było sporo finalistów oraz jeszcze poprzedni finaliści z naszej grupy.
-
@przemek-kaszti
@Rusewicz
@marcin657827
Jeszcze jedna informacja odnośnie zakończonych mistrzostw. Udało mi się wynegocjować skromne, bo skromne, ale jednak nagrody za 3 pierwsze miejscaIndywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
Winner: @przemek-kaszti 1500 BC
Silver: 2nd place: @Rusewicz 250 BC
Bronz: 3rd place: @marcin657827 50 BC -
Champions: 2011 - Sir Marek Myjchrzak 2012 - Sir Marek Myjchrzak 2013 - Fanatyk22 2014 - borynos 2015 - Hustin Doffman 2016 - Łukasz Kowalski 2017 - Łukasz Kowalski 2018 - Przemek Kaszti
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Winner: @przemek-kaszti 1500 BC
Silver: 2nd place: @Rusewicz 250 BC
Bronz: 3rd place: @marcin657827 50 BCJeżeli będziemy grali sparingi, trenowali zawodników, w mistrzostwach weźmie udział jeszcze więcej menadżerów - to wszystko wpłynie na co? Na większe nagrody. Im większe sobie robimy ograniczenia - tym mniejsze otrzymujemy nagrody do rozdzielenia wśród zwycięzców. Trzeba mieć tą świadomość. Nie ma nic za darmo w biznesie. A OSM to biznes i to dobry .
-
@dovco_handf Jurku wydajemy od groma na tą grę, więc takie rzeczy jak mistrzostwa danych krajów itd piwnny mieć bez żadnych ale nagrody i to większe niż 250monet
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ale mimo wszystko dziękujemy za starania z Waszej strony. Lepszy rydz niż nic
Do wyboru było wziąć chociaż to (nagrody jak rok temu), lub nic... Każde coś jest lepsze od niczego jak piszesz .
-
I jeszcze dwie nagrody z innej puli, dodatkowe, które udało mi się wynegocjować do naszej ósmej edycji indywidualnych Mistrzostw Polski OSM.
Najlepsza niespodzianka tego wydarzenia - menadżer, który miał niesamowitą skuteczność i którego się nie spodziewano jako debiutanta, że będzie w grupie faworytów (5. miejsce w debiucie na koniec mistrzostw) 100BCs @Magic-89-1r .
Najlepszym aktywnym menedżerem na forum w tym wydarzeniu został wybrany: @huzar-shakir (został wyeliminowany w półfinale).