Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 tak, wszystkie symulacje meczowe zostają przełożone na jutro
to dzis jakby przerwa od OSM a tarnsfery dzisejsze bedą cofniete tez ?
-
@mihau1878 u mnie na każdym koncie jest czas symulacji na dziś więc nie wiem...
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
@magic-89-1r said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
eh i znowu remis
jest jakąs nagroda na najwiecej remisów hehe ?:P -
@suchy998 Pokojowa Nagroda Nobla, za dążenie do pokojowych rozstrzygnięć w niemal każdym spotkaniu
-
-
-
@Marcin657827 wychodzi na prowadzenie na 3 kolejki przed końcem zawodów. @Przemek-Kaszti ma kolkę, już prowadził z dużą przewagą, jednak jak się okazało nie ze zbyt dużą przewagą i w tej chwili jest drugi, przegrywając o 10 bramek. @Rusewicz o 2 punkty za tą dwójką, w szalonym pościgu, on jedzie po bandzie - wszystko, albo nic. No i ja, czyli @Dovco_HandF, stary lis, za plecami tej trójki, czyhający na najmniejszy błąd i potknięcie rywali. Ta czwórka toczy heroiczny bój o Mistrzostwo Poslki OSM 2018. Każdy z nich zasługuje na złoty medal, ale tylko jeden z nich go otrzyma, tylko jednego zapamięta historia. Bo liczy się tak naprawdę tylko pierwsze miejsce - reszta jest tłem. Konia z rzędem temu, kto pamięta takie emocje jakie dzieją się w tym finale Mistrzostw Polski.
-
@łukasz-kowalski Terminarz 3 ostatnich kolejek
-
Nikt z czołówki tabeli nie wykorzystał szansy na odskoczenie rywalom.
-
z tego co widzę to PAMowcy w tej kolejce faworytom poprzeskadzali
-
@suchy998 Dzięki stary za taką pomoc Gratki świetnej taktyki, rozjechałeś mnie tym 433a
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁTo fakt, ale potknięcie Wielkiej Czwórki wykorzystał @magic-89-1r, który zachował jeszcze matematyczne szanse na wywalczenie Mistrzostwa Polski .
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 Dzięki stary za taką pomoc Gratki świetnej taktyki, rozjechałeś mnie tym 433a
sorry remisy mnie znudziły juz teraz na koniec kika wygranych mi sie przyda hehe
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
juz teraz na koniec kika wygranych mi sie przyda
Dobra robota .
-
Być może mamy już nowego Mistrza Polski, w zależności czy najpierw liczy się bilans bramkowy, czy bezpośrednie spotkania