OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje
-
@mihau1878 nie jestem tak nisko jak mi się wydawało
-
@mihau1878 O kurczę, na tak zacnym szczycie góry jeszcze nie byłem
-
@mati-colchoner jesteś blisko awansu do top100 a co za tym idzie zgarniesz 7500 monet.życzę Ci awansu na MŚ i do wspomnianej setki.
-
@huzar-shakir Z tym awansem to może być różnie, ale monety chętnie przytulę
-
@mati-colchoner Ja w dzień kobiet smaruję 5 tysi.W momencie kiedy przestałem kupować zastrzyk monet się przyda bardzo
-
Poproszę 6740 punktów za Słowenię.
-
7440 punktów za Irlandię
jestem ciekaw jak taki RuiSilenoz kręci wyniki powyżej 8 tys. na ligach 10-zespołowych
-
@łukasz-kowalski Wszyscy tam grają fair play, nikt się nie napina... Ps. Poza RusiSilenoz
-
@dovco_handf said in OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje:
@łukasz-kowalski Wszyscy tam grają fair play, nikt się nie napina... Ps. Poza RusiSilenoz
wydaję mi się, że więcej punktów naliczane jest w ligach prywatnych, Rui gra właśnie takie ligi
sprawdzę to po sezonie kwalifikacyjnym, teraz nie chcę mi się zapraszać osobiście -
-
@łukasz-kowalski Tak się składa, że kilka dni temu przeglądałem profil Rui Silenoz, była akurat ostatnia kolejka w jego lidze. Wszystkie drużyny obsadzone, ale transferował tylko Rui, a jego kadra była warta tylko 88 mln , po za tym większość graczy nie logowała się 2-3 dni. Przypuszczam że jako 1 na świecie, ma zasyp chętnych do zagrania z Nim w jego lidze prywatnej. Sądzę że po prostu wybiera najsłabszych, i nabija sobie ranking
-
@mati-colchoner każdy by tak robił
-
Poproszę 6260 pkt za Indie
-
-
@mihau1878 mały błąd.. ostatnia wartość punktów 6260, a nie 6230 jak wpisałeś
-
@tristan1982 poprawione