• Dutch Users

  Hallo,

  Tijdens het scouten kun je kiezen voor leeftijden.
  Zowel via de app als op de site gaat dit <25 mis.

  Als je kiest voor Talentvol (<25) dan krijg je spelers tussen de 25 en 29 terug.

  Kan hier eens naar gekeken worden?


 • @tepsie_nl Waar zoek je precies naar (Wat voor speler & rating)?

  Het kan namelijk zijn dat er geen spelers van jouw zoekcriteria meer beschikbaar zijn. Daarom probeert OSM dat te compenseren door spelers van diezelfde rating en positie te kiezen maar dan ouder dan jouw leeftijdscriteria.

  Als ik bijvoorbeeld ga scouten voor 90 rated 30+ aanvallende verdedigers, krijg ik juist normale verdedigers van 30+ terug, simpelweg omdat er geen 30+ 90 rated aanvallende verdedigers beschikbaar zijn

 • Dutch Users

  Alright.
  Ik heb het geprobeerd met Allround Middenvelders en Aanvallende Spitsen.
  Welliswaar in 2 verschillende competities maar in beide competities is nog geen wedstrijd gespeeld momenteel.


 • @tepsie_nl Aha, dan is het inderdaad vreemd dat je geen spelers kan vinden. Even afwachten wat de hogere heren te zeggen hebben

 • Dutch Users

  Top, in ieder geval bedankt voor het meedenken.

  We wachten af. 🙂

 • Moderator NL

  @tepsie_nl

  Het ligt er aan wat de volledige scoutcriteria was die je hebt gebruikt. Hoe meer criteria je invult, hoe groter de kans wordt dat de scout met andere spelers terugkomt. Er zijn bijvoorbeeld niet heel veel spelers die ratings van 90+ en jonger dan 25 zijn. Ook het invullen van de nationaliteit of een specifieke competitie kunnen ervoor zorgen dat de scout niet met de juiste spelers terugkomt. Zeker bij het zoeken naar spelers waarvan er maar weinig zijn op OSM, zal je zo weinig mogelijk criteria moeten invullen.

  We zullen dus een fullscreen screenshot moeten hebben van de scoutcriteria waar de scout naar moet zoeken en een fullscreen screenshot van het resultaat (de drie spelers die de scout aanbiedt).

  Verder mag je dan ook het bugtemplate zo volledig mogelijk invullen. Het template vindt je in het sticky topic Voordat je een bug meldt.

  Dit alles mag je dan in een nieuw topic plaatsen.