Mistrzostwa Polski Par 2019
-
-
@rusewicz W grupie D już wszystko jasne, pozostała jeszcze tylko walka o 1 miejsce
-
Grupa B - wyniki końcowe:
-
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Prezes-Kukito & @ShakiBoy Gratuluję awansu -
Grupa C. Kolejka 22/22
Ostateczne wyniki naszej grupy. Gratulacje dla par buteusz / gorkins i biker294 / kondziowa1 i powodzenia w kolejnej rundzie.
Chciałbym również podziękować mojemu koledze z drużyny, kuligu za jego wysiłki.
A także przepraszam za moje złe polskie. Właściwie to mam zerowy poziom tego języka pomimo mojego rosyjskiego. Używałem tłumacza.Dziękujemy za zorganizowanie i zaproszenie na tak interesujący turniej.
-
@sabit-mamedov świetnie dajesz sobie radę na z tłumaczem, do zobaczenia za rok w MPP
-
Ostatnia kolejka.
-
Końcowa klasyfikacja grupy D. Serdeczne gratulacje dla @Przemek-Kaszti i @huzar-shakir oraz @jepsztel i @Mati-Colchoner , którzy awansowali do drugiej rundy. Pragnę także podziękować innym parom za świetną walkę i wysoki poziom rywalizacji!
-
@didierluk gratki emocje do samego końca
-
@Stefan-Joptwojmać jak tam u nas wygląda koniec?
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@sabit-mamedov świetnie dajesz sobie radę na z tłumaczem, do zobaczenia za rok w MPP
@huzar-shakir Bardzo Ci dziękuję przyjacielu
-
-
Uwaga!! Start w Poniedziałek 24 czerwca!
Potrzebujemy 3 osób, które założą ligi!
Potrzebujemy ich przed losowaniem!Gratuluję tym co przeszli dalej, a tak oto prezentują się grupy:
Gr. A
Gr. B
Gr. C
Gr. D
Gr. E
Gr. F
Gr. G
Gr. H
Gr. I
-
@stefan-joptwojmać
Rhett1/pawel02121 mają 39 i 36 = 75 pkt. -
@łukasz-kowalski Liga wygrana, niestety bez awansu do dalszej fazy Gratulacje @Łukasz-Kowalski @Marcin6578 @zaloguj99 @zuziak6
-
-
mogę założyć ligę
-
wyniki pomiędzy parą Damiś27/tristan1982 a Ihibon/Pansushe
-
Gratuluję tym którzy awansowali oraz słowa uznania dla wszystkich biorących udział za walkę
-