Mistrzostwa Polski Par 2019
-
R2: Półfinał - Grupa L - / Kolejka
-
@stefan-joptwojmać zapytaj Łukasza dlaczego przegrał,może ci odpowie.
-
Trwa zażarta walka o trzy miejsca. Jedna z par już bez szans.
-
@huzar-shakir nie wiem czemu przeszkadza Ci że Jerzy ogłosi decyzję w sprawie Damisia dopiero w przyszłą środę, masz w tym jakiś interes ?
-
@marcin6578 Jerzy wyjaśnił kiedy ogłosi decyzję podjętą przez radę adminów więc nie wiem,w.czym problem.Dla mnie temat zamknięty.
-
W pojedynku Przemki -Marciny lepsi Ci pierwsi
-
-
Obserwuję z boku ,ale z zainteresowaniem sprawę rzekomego oddania meczu przez Damiś27. Wiele osób pamięta podobne tego typu zdarzenie w IMP´2017 z udziałem @chmura87 i @RTS1910_FCS. Wtedy jednak wydanie wyroku skazującego zajęło organizatorom dokładnie ... 52 minuty .
Można oczywiście zrozumieć, że teraz sprawa jest nieco bardziej skomplikowana ,gdyż dotyczy członka polskiego personelu OSM, więc ogłoszenie werdyktu może się nieco przeciągnąć. Jednakże właśnie dlatego powinno zależeć organizatorom na jak najszybszym i przejrzystym zakończeniu tej sprawy. Jeżeli na ogłoszenie werdyktu musimy czekać tygodniami, wtedy od razu pojawiają się domysły ,że to jest gra na zwłokę ,żeby opadły emocje a wtedy można będzie sprawę spokojnie zamieść pod dywan.
Osobiście chciałbym wierzyć ,że oddanie ,czy też odpuszczenie meczu w wykonaniu Damiś27 nie było świadome , tylko było faktycznie wynikiem pomyłki lub roztargnienia. Sam Damiś27 wypowiadał się przecież za fair play w tej grze , więc można by zakładać ,że również on sam też gra fair . Oby tak było.
-
Jako osoba bardziej zainteresowana zmaganiami zawodników (potencjalnych rywali) o awans do finału niż potyczką Personelu z AntyPersonelem oraz Damisia z karą, w czasie gdy Jurek zajęty jest miesiącem miodowym i żoną, bardzo proszę kogoś z grupy J (jak Jurek ) o wrzucanie na bieżąco wyników z tejże. Z 17 kolejki jak dotąd nie wpadły.
Pozwolę sobie spróbować wywowałać do tablicy choćby tych, których tu niedawno widziałem, czyli @mati-colchoner @KomendaNuta @jepsztel @suchy998, ale jakby się ktoś inny poczuwał, to też dobrze -
@lhundaeion said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Jako osoba bardziej zainteresowana zmaganiami zawodników (potencjalnych rywali) o awans do finału niż potyczką Personelu z AntyPersonelem oraz Damisia z karą, w czasie gdy Jurek zajęty jest miesiącem miodowym i żoną, bardzo proszę kogoś z grupy J (jak Jurek ) o wrzucanie na bieżąco wyników z tejże. Z 17 kolejki jak dotąd nie wpadły.
Pozwolę sobie spróbować wywowałać do tablicy choćby tych, których tu niedawno widziałem, czyli @mati-colchoner @KomendaNuta @jepsztel @suchy998, ale jakby się ktoś inny poczuwał, to też dobrzeJurek poprosił mnie abym go zastąpił ale dziś nie mam czasu od jutra będą wrzucane na bieżącą wyniki
-
wyniki wczorajszej kolejki tabelka będzie jutro z rana
-
-
-
kolejki były wyzej a tu tabela Grupy J