Geen vervanger bij derde blessure?! • Hallo moderators,

  Vanavond is mij iets heel geks overkomen, iets wat ik dacht dat niet eens mogelijk zou zijn. Bij één van mijn teams zijn vanavond drie(!) verdedigers geblesseerd geraakt. Het gekke is, aangezien je maar twee wisselspelers per linie hebt, kwam er bij de laatste blessure in de 82ste minuut geen vervanger voor mijn geblesseerde speler, omdat er drie minuten daarvoor een derde wissel was gedaan. Ik begrijp dat er dan geen vierde wissel komt, maar ik had niet verwacht dat dit mogelijk zou zijn, want hier kun je absoluut niet op inspelen. Daarnaast ben ik heel erg benieuwd dat stel dat ik in dit geval nog wel een derde wissel had gehad, wie was dan de vervanger geworden van mijn derde geblesseerde verdediger? Een middenvelder? Hoe wordt dit door de game engine gesimuleerd?

  Naam league: ProEliteComp1
  Land: Verenigde Staten
  Moderator: BrabanderrrrS3
  Team waar dit voorval zich voordeed: San Jose Earthquakes

  Met vriendelijke groet,
  bas_douma


 • Moderator NL

  @bas_douma_nl

  Aangezien er maar maximaal twee wissels voor één positie zijn, wordt er een 'jeugdspeler' ingebracht bij het derde blessuregeval. Hierdoor zie je inderdaad geen vervanger bij de wedstrijdstatistieken staan, maar die is er dus wel. • Oh ok, en ook in mijn geval aangezien dit de vierde wissel zou zijn?


 • Moderator NL

  @bas_douma_nl

  Yep. Je kan alleen met tien man of minder op het veld komen te staan door rode kaarten. • Ok, duidelijk. Bedankt! Het topic kan gesloten worden.


 • Moderator NL

  Alsjeblieft.


Log in to reply