[Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016
-
Wczorajsza kolejka dla nas
-
6/22
-
:flag_pl: Polish Eagles. The Phoenix :flag_id: - kolejka
Brawo dla nas kolejka @huzar-shakir @havsky @Mateusz-Lambert @klosek
-
Dzisiejsza kolejka również dla nas
-
Raz człowiek nie dopilnuje wszystkiego i od razu porażka, a szkoda bo myślałem, że jak wczoraj bym wygrał to udałoby mi się zdobyć komplet zwycięstw z rywalem zwłaszcza, że to był mój 3 wyjazd.
-
Kolejka zdecydowanie dla rywali. Ten adi putra ma strasznie mocne 442, na razie kosi nas we wszystkich meczach. Ja grając dzisiaj swoim sprawdzonym 451 dostałem 0-4
-
@ToomAnyWays
Ciężko będziecie mieli z nim. -
@Byku-Duma-Warmii Już to wiem
-
U nas zaczęli się stawiać, wprawdzie jeden gościu, ale już pomalutku coś tam się zaczyna dziać.
-
Z nim jak z nim, ale mimo tymczasowego prowadzenia w bitwie zaczną się problemy, gdy gość zacznie oddawać mecze kolegom, koniecznie krystian musi wygrywać
-
@Stefan-Joptwojmać
To prawda, a na pewno tak będzie.U nas wczorajsza kolejka na remis. Wynik zdecydowanie zbliża się do remisu.
-
-
Rywale już nas dogonili. Ten adi jest niemożliwy, ma jakieś kosmiczne 442, rozbija nas jak amatorów. Ale wciąż walczymy.
-
@Byku-Duma-Warmii Rywale zgłaszają błąd u was:
@Florida5 said in The Eagles Cup:
Manager bylus22, lined up a striker in midfield; It would be sanction of -50 points, I pass the images to corroborate it
Please confirm the penalty -
@ToomAnyWays Co on ma za 442 kosmos...
-
@ToomAnyWays said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
Rywale już nas dogonili. Ten adi jest niemożliwy, ma jakieś kosmiczne 442, rozbija nas jak amatorów. Ale wciąż walczymy.
Nie wiem czy wziąłeś pod uwagę taką możliwość ,że po prostu jednak jesteście amatorami , dlatego ten indonezyjczyk tak was rozbija ? Może tutaj właśnie znajduje się rozwiązanie tej zagadki ?
-
@Dovco_HandF
Jaki błąd skoro on wystawił gracza na nieswojej pozycji, ale uczynił to w meczu z rywalem, a nie oddaniu, a z tego co się orientuję za to nie ma ujemnych punktów. Chyba, że chodzi o jakiś inny mecz. -
Wczorajsze wyniki: