[Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016
-
-
Rywale już nas dogonili. Ten adi jest niemożliwy, ma jakieś kosmiczne 442, rozbija nas jak amatorów. Ale wciąż walczymy.
-
@Byku-Duma-Warmii Rywale zgłaszają błąd u was:
@Florida5 said in The Eagles Cup:
Manager bylus22, lined up a striker in midfield; It would be sanction of -50 points, I pass the images to corroborate it
Please confirm the penalty -
@ToomAnyWays Co on ma za 442 kosmos...
-
@ToomAnyWays said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
Rywale już nas dogonili. Ten adi jest niemożliwy, ma jakieś kosmiczne 442, rozbija nas jak amatorów. Ale wciąż walczymy.
Nie wiem czy wziąłeś pod uwagę taką możliwość ,że po prostu jednak jesteście amatorami , dlatego ten indonezyjczyk tak was rozbija ? Może tutaj właśnie znajduje się rozwiązanie tej zagadki ?
-
@Dovco_HandF
Jaki błąd skoro on wystawił gracza na nieswojej pozycji, ale uczynił to w meczu z rywalem, a nie oddaniu, a z tego co się orientuję za to nie ma ujemnych punktów. Chyba, że chodzi o jakiś inny mecz. -
Wczorajsze wyniki:
-
@toomanyways said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
@Cezarro No tak, w końcu to nasza pierwsza bitwa XD
gościu was łoi jednego po drugim , a wy tylko nadstawiacie tyłka jak bułgarki przy szosie
-
@Cezarro chłopie jesteś tak irytujący za każdym razem,ze nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy Twoje komentarze są jak zawsze po to aby sprowokować nic więcej. Amatorami z pewnością nie jesteśmy chyba,ze myślisz o sobie. I wiesz co? Cieszę się,że on tak rozbija,wiesz dlaczego bo dzięki temu mam lepszą frajdę z gry,że mogę grać z lepszymi od siebie i opracowywać taktykę aby ich pokonać dzięki takim porażka staje się mocniejszy,elo
PS. Jeśli jesteśmy amatorami to MPG również jest amatorskie bo zajęliśmy w nich 3 miejsce
-
Ćwierćfinał pucharu
-
Puchar jest nasz! Wbrew wynikom to w meczach nie było aż tak dużej przewagi, po prostu skuteczność;p
-
:flag_pl: Polish Eagles. The Phoenix :flag_id: - kolejka
-
@toomanyways
Z tego co widzę, to udało się wam go wyrzucić z pucharu. Brawo w pucharze, teraz powinno być łatwiej -
@byku-duma-warmii dokładnie @Casual1948 pokazał mu gdzie jego miejsce xd
-
@daroo933 said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
@Cezarro chłopie jesteś tak irytujący za każdym razem,ze nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy Twoje komentarze są jak zawsze po to aby sprowokować nic więcej. Amatorami z pewnością nie jesteśmy chyba,ze myślisz o sobie. I wiesz co? Cieszę się,że on tak rozbija,wiesz dlaczego bo dzięki temu mam lepszą frajdę z gry,że mogę grać z lepszymi od siebie i opracowywać taktykę aby ich pokonać dzięki takim porażka staje się mocniejszy,elo
PS. Jeśli jesteśmy amatorami to MPG również jest amatorskie bo zajęliśmy w nich 3 miejsce
nie mam pojęcia co ty bredzisz chłopcze , a jak nie podobają ci się moje komentarze to ich po prostu nie czytaj.
-
@toomanyways said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
@cezarro No i co z tego?
:clown:
-
Wczorajsza kolejka na remis, ale dzięki temu zyskujemy znów sporą przewagę :slight_smile:
-
@byku-duma-warmii 541 pomogło