• Dutch Users

  Beste OSM,

  Waarop baseren jullie de doelstellingen en de ratings bij de update van Engeland voor het seizoen 19/20? Doelstelling Liverpool positie 4? (Vorig seizoen Champions league winnaar en samen met Manchester City met afstand de sterkste 2 teams in de premier league). Wolves positie 13?(Vorig seizoen geëindigd op positie 7 dus zou wel iets optimistischer mogen). Groet

 • Moderator NL

  @jerikx_nl

  Het League Update team baseert de ratings op de feitelijke statistieken zoals bijvoorbeeld de marktwaarde van spelers. De doelstellingen worden dan weer gebaseerd op de totale teamwaarde. Verder wilt Gamebasics ook altijd dat de verschillende doelstellingen evenredig aan teams gekoppeld worden, tenzij het echt niet anders kan. Dit resulteert dus vaak in 3 of 4 teams met dezelfde doelstelling in OSM.

  De teamwaardes van Tottenham en Liverpool zitten dicht bij elkaar en datzelfde geldt voor de Wolves en Brighton. Het is dan ook de keuze geweest van het update team om bijvoorbeeld Tottemham DS1 te geven en Liverpool DS4, terwijl Wolves DS 13 krijgt en Brighton DS 10.

 • Dutch Users

  Oké bedankt voor de uitleg👍🏻

 • Moderator NL

  Alsjeblieft