speler-ruil = automatisch cheaten?

 • Dutch Users

  Ik had ff een vraagje met betrekking tot een spelers ruil.
  ik wilde graag met een andere manager een speler ruilen.
  Dus ik 'krijg' een speler van hem, en hij 'geeft' een speler aan mij.
  In dit geval zou dat een aanvaller voor een aanvaller zijn, van dezelfde rating.
  We zijn allebei niet tevreden over hun individuele presteren, maar hebben wel interesse in elkaars tegenvallende speler.
  We hebben ze ook allebei op de transferlijst staan voor verkoop.
  Nu hadden we dat van elkaar gezien, en toen dus daarom een ruil voorgesteld.
  Nu ben ik alleen bang, dat als we deze ruil in gang gaan zetten, andere managers dat gaan zien als cheaten. Immers zal deze 'ruil' plaatsvinden door beide spelers voor een gelijkwaardig bedrag aan elkaar te verkopen.
  Daarnaast is deze andere manager, een manager uit dezelfde crew als waarin ik zit, en kan dat dus geregistreerd worden als 'illegale transfer' of iets dergelijks.
  Nu doen we het allebei goed in de competitie, en willen allesbehalve gekickt worden uit de competitie, omdat we dan allebei een mooi aantal managerpunten zouden mislopen.
  We durven deze ruil nu niet te doen, omdat we bang zijn als cheaters te worden aangegeven, terwijl dit om een echt eerlijke ruil gaat, zonder valse intenties.
  Kunnen we dit doorzetten? Wat is jullie advies?


 • @jkwadraat_nl Ervan uitgaande dat jullie natuurlijk een verschillend ip adres hebben en dit waarschijnlijk een eenmalig iets is, is er weinig reden tot zorg lijkt mij. Als dit vaker voorkomt binnen een competitie, is er een kans dat de staff gaat kijken naar hoe/wat.

  Zorg er in ieder geval voor dat beide spelers voor minimaal de waarde wordt verkocht en niet minder.

  Indien je echt zeker wilt zijn over het hoe/wat, dan kan je eventueel een bericht afwachten van een forum moderator.

 • Dutch Users

  @vertrigo_nl

  ik wacht dan liever inderdaad nog even af wat een forum moderator er over te zeggen heeft, maar in ieder geval bedankt voor je reactie!

 • Moderator NL

  @jkwadraat_nl

  Een deal als deze is niet zonder risico, dus voorzichtigheid is geboden. Ben je niet tevreden over een speler, dan kan je deze altijd nog verkopen aan de engine om met dat geld weer een nieuwe aanvaller te halen.