• Dutch Users

  Ik wil Sessegnon scouten en krijg vervolgens drie opties te zien. 2 middenvelders en een aanvaller. Ik heb alle waardes van Sessegnon correct ingevuld. Hoe kan het dat er dan twee middenvelders en een aanvaller worden gescout zonder dat Sessegnon hier tussen staat? Er worden 3 spelers tegelijk gescout, dus je zou verwachten dat in Engeland dan ook 3 middenvelders gevonden worden. Is dit dan geldklopperij omdat dit extra coins kost om opnieuw te scouten? Of is dit een bug die, ondanks alle berichten die ik al heb gelezen, nog steeds niet is opgelost?

  Bedankt voor het antwoord.

 • Moderator NL

  @Alessandro-Tarvetti_NL

  Ten eerste: ook al geef je de juiste criteria aan de scout voor een bepaalde speler, betekent dat niet automatisch dat de scout dan ook met die speler terugkomt. De criteria zijn vrij ruim, dus er zullen vrijwel altijd nog andere spelers zijn die onder dezelfde criteria vallen.

  Ten tweede: Zonder fullscreen screenshots (url, managernaam en datum/tijd dienen zichtbaar te zijn) van je scoutinstellingen en het scoutresultaat kunnen we weinig voor je doen.

 • Moderator NL

  Geen reactie verder, dus tijd om dit topic te sluiten.