• Dutch Users

  Beste moderator,

  Ik ben gestopt rond 2015 met spelen en ik dacht weer laat ik weer eens beginnen.
  Nu zie ik alleen in mijn achievements staan dat ik niet boven de 10.000 managerpunten in een seizoen gehaald heb en dat ik niet in de top 100 ben gekomen. Terwijl als ik naar beste seizoenen ga staat er dat mijn beste seizoen met Augsburg is en + 12.000 MP gehaald heb. En ik heb ook destijds de top 100 gehaald.

  Kan ik alsnog mijn beloningen hiervoor krijgen omdat ik het echt gehaald heb?!

  Groetjes,

  Master Guido

 • Moderator NL

  @Master-Guido_NL

  Allereerst, welkom terug op OSM!

  De eerste achievements zijn ingevoerd op 14 oktober 2014. Voor veel achievements gelden alleen de resultaten behaalt ná deze datum. Jij hebt in 2013 twee keer meer dan 10.000 managerpunten gehaald. Aangezien dit dus voor de invoering van de achievements was, tellen die resultaten niet mee en zal je nog een keer minimaal 10.000 managerpunten moeten halen om de achievement te bemachtigen.

  En ook voor de Top 100-achievement geldt alleen de ranking ná de invoering in 2014. Voor deze achievement zul je dus weer de top 100 moeten halen om de achievement te ontgrendelen.

 • Dutch Users

  He lullig, dus omdat ik het te vroeg gehaald heb eigenlijn krijg ik mijn beloning niet?
  Aan de andere kant telt uit het verleden weer wel mee hoeveel wedstrijden ik heb gewonnen.
  Is dat dan niet een beetje tegenstrijdig?

  Maar oke ik ga mijn best weer doen

 • Moderator NL

  @Master-Guido_NL

  Dit zal deels voor de uitdaging gedaan zijn (je hebt iets om naar uit te kijken) en wellicht ook deels vanwege technische redenen. Zeker de top 100-achievement is vervelend, maar is helaas niet anders. Veel succes met het behalen van deze achievements.