Geen bosscoins ontvangen na spelen Lost Island

 • Dutch Users

  Goedemiddag,

  Ik heb vorig weekend tijdens het event dat je dubbele boss coins kon verdienen het spel Lost Island gespeeld. Er stonden twee challenges in de lijst van TapJoy. Deze heb ik allebei gehaald. 1 van de challenges was het halen van chapter 3, en een ander was het halen van chapter 4.
  Echter is het nu een week verder en ik heb nog steeds geen bosscoins ontvangen.
  Ik heb ook al gemaild met de ontwikkelaar van Lost Island en met OSM support. Zonder succes want de boss coins staan nog steeds niet op mijn account. wat kan ik verder nog doen????
  Zonde van de twee uur die ik in het spel heb gestopt..

 • Moderator NL

  @davee0226_NL

  Goedenavond,

  Zeer vervelend dat je de Bosscoins nog niet hebt ontvangen. Allereerst wil ik even mededelen dat contact op nemen met de ontwikkelaar van het spel geen zin heeft, want zij zijn niet verantwoordelijk voor die aanbieding. Via de gratis Bosscoins-pagina kan je in contact komen met Tapjoy. Dit is namelijk de aanbieder van deze aanbieding en is degene die moet verifiëren dat jij in aanmerking komt voor de Bosscoins. Zie hier voor een stappenplan om de Bosscoins te bemachtigen. Pas wanneer je er niet uitkomt met de aanbieder, kan je contact op nemen met de OSM support.