• Goedenavond,

  De vorige keer had ik al een vraag over de Champions League, hier heb ik goed antwoord op gekregen, helaas was het topic al gesloten want ik had hier nog een aanvulling op..

  Als je normaal een competitie beëindigt en daarna weer een nieuwe begint, kost dit meer bosscoins dan dat je het direct doet terwijl de competitie nog aan de gang is?
  Doordat OSM de zaakjes dus eigenlijk niet voor de volle 100% op orde heeft, kunnen wij als managers dit niet doen en kost het ons extra bosscoins? Gaat dit in de toekomst nog veranderen of blijft het zo?

  Gr Patrick


 • @Patje1AFCA_NL Als jij een competitie aanmaakt, betaal je de volle pond 20 bosscoins per Club, als je die met 1 seizoen verlengd 6 per club. Als je die laat beëindigen en later eens weer een competitie aanmaakt moet je weer de volle pond betalen.
  Ik snap niet dat je zegt dat gamebasics haar zaakjes niet 100% op orde heeft. Je hebt heel de seizoen dat minimaal 6 tot maximaal 56 dagen de tijd om jouw competitie te verlengen, maar die laat je eerst beëindigen. Natuurlijk dat je dan extra bc moet betalen. Dat moet wel bekend zijn als je dit lang speelt.


 • Jouw topic werd dit keer gesloten, omdat je niet meer iets liet horen. Dan gaat die dicht, als je nog wilt reageren moet je steeds op een dag het forum checken.

 • Moderator NL

  @Patje1AFCA_NL

  Hoi,

  Het aanmaken van een competitie heeft een standaardtarief van 20 Bosscoins per team. Wanneer je je competitie verlengt krijg je een korting daarop en betaal je nog maar 8 Bosscoins per team. Indien je de competitie laat beëindigen en daarna weer een nieuwe competitie aanmaakt, betaal je dus weer het standaardtarief van 20 Bosscoins per team.


 • @Yassin-Mansousri_NL

  Nou de vorige keer toen ik het wilde verlengen in de CL (Toernooi) Was dit niet mogelijk, lees vorig topic 🙂 Daarom hebben ze het niet op orde 🙂


 • @Yassin-Mansousri_NL said in Champions League - 2:

  @Patje1AFCA_NL Als jij een competitie aanmaakt, betaal je de volle pond 20 bosscoins per Club, als je die met 1 seizoen verlengd 6 per club. Als je die laat beëindigen en later eens weer een competitie aanmaakt moet je weer de volle pond betalen.
  Ik snap niet dat je zegt dat gamebasics haar zaakjes niet 100% op orde heeft. Je hebt heel de seizoen dat minimaal 6 tot maximaal 56 dagen de tijd om jouw competitie te verlengen, maar die laat je eerst beëindigen. Natuurlijk dat je dan extra bc moet betalen. Dat moet wel bekend zijn als je dit lang speelt.

  Je zegt het namelijk precies goed, als je hem laat beëindigen betaal je weer de volle pond, maar als je in een toernooi zit, zit er een fout in het spel waardoor je deze competitie dus niet kan verlengen en automatisch weer de volle pond betaald voor een nieuwe competitie, makkelijk geld verdienen toch voor GameBasic?


 • @Patje1AFCA_NL Oww, dat bedoel je de hele tijd...

  Ik blijf maar nu stil.

 • Moderator NL

  @Patje1AFCA_NL

  We zullen navragen bij Gamebasics hoe het zit met het verlengen van een competitie vanuit de Champions Cup.


 • @FC-Eddie_NL

  Bedankt Eddie! Hier heb ik tenminste wat aan 🙂

 • Moderator NL

  @Patje1AFCA_NL

  Navraag leert ons dat je je competitie niet kunt verlengen vanuit de Champions Cup. Dit is een bewuste keuze geweest vanwege een mogelijk probleem dat kan optreden bij het verlengen vanuit de Champions Cup, dat betrekking heeft op een geavanceerde instelling.

  In het verleden hebben we grote problemen gehad met bepaalde speciale competities, waarbij gebruikers foutmeldingen kregen wanneer ze hun competitie gingen verlengen. Gamebasics wil nu dus een soortgelijk probleem met de Champions Cup vermijden en om die reden is het dus niet mogelijk om je competitie te verlengen. Hopelijk dat dit in de toekomst wél mogelijk gaat zijn, maar daar is op dit moment niets over te zeggen.

  Je zal voor nu dus elke keer weer een nieuwe competitie aan moeten maken.