• Moderator NL

  Hoe gaan jullie om met het Corona virus, trek je je er niks van aan en ga je stug door met alles of sluit je je op, op de zolderkamer?

  Zelf werk ik gewoon door zolang het kan, mijn mensen lopen ook nog gewoon buiten rond al zijn er een aantal aankomende projecten tot nader order uitgesteld.
  Mijn vakantie naar Rome is hierdoor (logischerwijs) geannuleerd en dit heb ik om kunnen boeken naar Fuerteventura(zolang dit door kan gaan).

  Gisteren op voorhand ook zelf maar even gaan hamsteren bij de AH, niet omdat ik bang ben voor Corona maar mijn medemens inschat dat zij dit ook allemaal gaan doen en ik v/d week niet genoeg boodschappen in huis kan halen. Enkele uren later kreeg ik dus gelijk toen bleek dat er overal lege schappen waren bij de supers volgens de media.

  Zijn er sommige van jullie verkouden of aan het hoesten inmiddels?
  Zelf hoest ik sinds gisteren maar ik ga gewoon de deur uit ik mijd alleen even mn opa & oma, waarschijnlijk is het gewoon een normale verkoudheid.

 • Dutch Users

  Ikzelf heb nergens last van en ik ken ook niemand die klachten heeft. (ik kom uit Eindhoven). Maar op werk merk ik het wel, veel rustiger, veel mensen die thuis werken.
  Maar voor de zekerheid heb ik mijn speler toch maar wel verkocht.....
  Corona.jpg


 • @Mr-Lok_NL said in Corona:

  Ikzelf heb nergens last van en ik ken ook niemand die klachten heeft. (ik kom uit Eindhoven). Maar op werk merk ik het wel, veel rustiger, veel mensen die thuis werken.
  Maar voor de zekerheid heb ik mijn speler toch maar wel verkocht.....
  Corona.jpg

  😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

 • Banned

  This post is deleted!
 • Moderator NL

  This post is deleted!


 • Binnen uurtje alle cafés en restaurants dicht voor 3 weken. Winkels moeten dicht in het weekend. Voedingswinkels mogen open blijven. Broodjeszaken en frituren ook maar moeten hun tafels en stoelen verwijderen. Enkel afhalen dus. Regering geeft eenmalig 2000 euro aan winkels die in weekend sluiten. Daarna 160 euro per dag. (Weekend). Cafés en restaurants krijgen eenmalig 4000 euro. Dan ook 160 per dag.


 • Belgische regering had dit eerder moeten doen. Ook scholen dicht tot 20 april. (Paasvakantie inbegrepen). Alle sportevenementen ook geschrapt.

 • Dutch Users

  Ik reis niet meer. Was van plan om weekendje Parijs te pakken maar dat skip ik. Durf niet meer te reizen. Een vriend van me zit momenteel vast in Turkije, kan niet meer weg. Vluchten richting NL zijn geschrapt, hij probeert nu op andere wijze eruit te komen via andere landen. Hele chaos daar terwijl er amper besmettingen zijn, vandaar dat ik het risico niet ga nemen. Helemaal geen zin om ergens vast te zitten.

  Ben verder helemaal fit. Afgelopen dinsdag was ik vrij en heb ik geloof ik 40 neussprays/paracetamol gehaald. Niet voor mezelf maar voor bejaarde familieleden. Verder wel veel boodschappen gehaald. Ik eet normaal nooit thuis eigenlijk, mja in Belgie gaat horeca al dicht. Als het allemaal voor niks was geef ik het wel over paar maanden aan mijn moeder of oma of overgrootmoeder.

  Ik kijk trouwens wel met interesse naar aandelen. Kan er alleen maar op vooruit gaan


 • Hoop dat het een beetje te doen is in combinatie met mijn astma, ben al benauwd genoeg over het algemeen.

 • Dutch Users

  @Mr-Lok_NL lmao

 • Banned

  This post is deleted!

 • Bijna alles, onder andere school, 3 weken dicht... Je moet maar in jouw examenjaar zitten. Hoop echt op een snelke oplossing.

 • Dutch Users

  pfff dat wordt niet meer buiten eten. Mijn moeder gaat me iig deze weken erg vaak zien.

 • Banned

  This post is deleted!
 • Moderator NL

  @bringdaruckus_NL Ja het word even zelf koken, al werkt thuisbezorgd nog wel en blijft waarschijnlijk ook werken (dit lag er in Italie ook niet uit).
  Daarmee kan de horeca alsnog een slaatje hieruit slaan.

  Aandelen zijn zeer interessant om nu in te investeren! Lange termijn stijgt het alleen maar weer.

  Je weekend Parijs snap ik, ik heb een bekende die zat hierdoor vast in Casablanca, die is nu met de boot onderweg naar Spanje en dan met een huurauto door naar Nederland..

  Genoeg boodschappen halen kan zeker geen kwaad, die Italiaanse toestanden dat je uren in de rij staat voor een klein beetje voedsel uit de supermarkt werkt niet voor mij.
  Dat de minderbedeelde dan maar niks hebben interesseert mij dan ook 0 reeten, ik ben totaal niet socialistisch ingesteld op dat vlak. Al die FB posts van die paupers om te kotsen.

  Even verder kijken dan de medianeus lang is, Turkije opent de grenzen voor vluchtelingen, Europese landen sluiten juist de grenzen waardoor die vluchtelingen zich niet / niet eenvoudig kunnen verspreiden..De diepere agenda achter dit verhaal is dus gewoon weer een politiekspel?

 • Moderator NL

  Ik kom trouwens net bij de Makro vandaan, nog genoeg keuze.

  Alleen vreemd genoeg de eieren pasta en rijst bijna allemaal op..Terwijl dat er normaal in overvloed ligt.

 • Dutch Users

  @L-R-van-kessel_NL ik ben niet zo van het bestellen. 1.5 uur wachten voordat je eten koud aankomt. Niet mijn ding.

  Ja oudklasgenoot van me zit ook al vast in Marokko. Dus ik hoef voorlopig echt land ff niet uit.

  Die lege schappen zullen nog wel een hele tijd aanhouden. Zeker in de randstad waarin men normaal vaak buiten eet. Pasta en rijst zijn gewoon houdbaar spul en eieren zijn voor de luie kokers hahaha. Rijst met ei. Ik heb gigantisch veel ingeslagen. Ik had gewoon letterlijk niks in huis. Geen pasta, geen rijst, geen eieren, geen vlees, geen garnalen. Alleen chips en frisdrank voor late night NBA. Maar eerlijk sommige hamsteraars begrijp ik helemaal niks van. Zag filmpje op fb van iemand met 3 kratten fruit. Wtf moet je daarmee, dan spoor je ook niet.


 • Waarom gaan mensen alles ineens gaan hamsteren?

 • Banned

  This post is deleted!