Pomoc OSM 🤔
-
Problem ze szpiegiem
Wysłałem szpiega jest powiadomienie ze wrocił ale nie dzialalo, wysłałem drugiego i za drugim razem sie udało ale ten pierwszy wisi w powiadomieniach cały czas, co mnie wkurza do tego chyba oddano mi 38k za tego nieudanego ale powiadomienie dalej sie swieci...
-
https://zapodaj.net/2298531185d01.png.html
daje link bo nie wiem jak po prostu powiadomienie wciąż świeci już od wczoraj...
-
klikam na powiadomieniu spy i przenosi mnie dalej i mam tam teczke z analizą szpiega bo dwukrotnie próbowałem szpiegiować jeden klub, ale czemu dalej powiadomienie jest to co na screenie
nie powinno zniknąć z tego zegarka??
-
tak mam te teczke z raportem ale chodzi mi o powiadomienie! Czy nie powinno zniknąć z zegarka skoro przeczytałem raport szpiega?
-
Prośba do moderatora o poprawę buga
Napiszę krok po kroku, żeby mnie zrozumiano
- wysłałem szpiega dostałem powiadomienie że szpieg zakończył swoją pracę, ale jak klikałem na nie było pusto w zakładce szpieg ale powiadomienie dalej było (w zegarku)
- wysłałem drugiego na tą samą drużynę i udało się dostałem raport tak jak chciałem
- jednak dalej mam jedno powiadomienie w zegarku o szpiegu że zakończył pracę czy nie powinno ono zniknąć
- dostałem dziś 38k na konto widocznie za bug za tego nieudanego scouta
Reasumując dlaczego dalej świeci mi powiadomienie o scoucie...
-
Nie można edytować po 120 sekundach chore... wklejam jeszcze raz...
Prośba do moderatora o poprawę buga
Napiszę krok po kroku, żeby mnie zrozumiano
- wysłałem szpiega dostałem powiadomienie że szpieg zakończył swoją pracę, ale jak klikałem na nie było pusto w zakładce szpieg ale powiadomienie dalej było (w zegarku)
- wysłałem drugiego na tą samą drużynę i udało się dostałem raport tak jak chciałem
- jednak dalej mam jedno powiadomienie w zegarku o szpiegu, że zakończył pracę czy nie powinno ono zniknąć
- dostałem dziś 38k na konto widocznie za bug za tego nieudanego szpiega
Reasumując dlaczego dalej świeci mi powiadomienie o szpiegu...
-
@wujek99 Wyślij jutro znowu szpiega i napisz co się dzieje. Może to tylko jednorazowa usterka i zanim podniesiemy alarm, sprawa się rozwiążę przy następnym wschodzie słońca. Szpiega jak raz wyślesz to możesz jego raport sprawdzać tysiąc razy, dopóki nie nadejdzie symulacja :thumbsup_tone1:. Ale dlaczego ci wisi w powiadomieniach to bij-zabij nie mam pojęcia.
-
Wyślę jutro na drugiego przeciwnika i dam znać, pozdrawiam
-
@wujek99 OK :ok_hand_tone2:
-
Jest też kolejny problem, a mianowicie chodzi mi o to, że nie mogę wywalić ze znajomych osób, które usunęły konto, ma ktoś na to jakąś radę?
-
@Stefan-Joptwojmać Też mam ten problem. Przydałoby się to jakoś rozwiązać...