Pomoc OSM 🤔
-
@Piotr-Śniadek Sprawdź czy na innej przeglądarce możesz odebrać monety
-
-
@mihau1878 Trochę będę miał roboty, gdyż mam jednak z jeszcze więcej krajów
-
Wciąż mam problem z edycją profilu własnego oraz grupy. Dlaczego wciąż nie mogę nic zmienić? Ktoś coś w tym temacie?
-
@Dovco_HandF Witam mam problem. Wykonalem osiagniecie i nie dostalem za nie tych punktow. Wyskoczyl mi blad zaraz po zakceptowaniu punktow i nie przelalo ich na moje kont, osiagniecie mam wykonane i nie moge odebrac tych punktow. Da sie z tym cos zrobic czy mi przepadly?
-
@Dovco_HandF Witam mam problem. Wykonalem osiagniecie i nie dostalem za nie tych punktow. Wyskoczyl mi blad zaraz po zakceptowaniu punktow i nie przelalo ich na moje kont, osiagniecie mam wykonane i nie moge odebrac tych punktow. Da sie z tym cos zrobic czy mi przepadly?
Niestety przepadły ,ponieważ Twoje osiągnięcie było za mało istotne żeby coś za nie dostać. Musisz się bardziej postarać
-
@woszczo Kolega Cezarro żartuje oczywiście. Nic ci nie przepadnie. Akurat jest problem globalny z osiągnięciami. Trwają nad tym prace. Setki tysięcy menadżerów ma taki sam problem jak ty. Dziękuję za raport. Postaraj się zrobić screena i zamieścić go tutaj :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@woszczo Kolega Cezarro żartuje oczywiście. Nic ci nie przepadnie. Akurat jest problem globalny z osiągnięciami. Trwają nad tym prace. Setki tysięcy menadżerów ma taki sam problem jak ty. Dziękuję za raport. Postaraj się zrobić screena i zamieścić go tutaj :thumbsup_tone1:.
Czy nie przepadnie to się jeszcze okaże , w każdym razie nie rób sobie zbyt wielkich nadziei. Poza tym po co zawracać ludziom głowę o te marne kilka monet . Nie rób z siebie dziada i kup sobie lepiej jakiś wypasiony pakiet -
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem co się dzieje, ale od jakiegoś czasu mam dokładnie to samo -
Hej co to może być?
-
Było okej nagle coś się popsuło.... https://scr.hu/dLyg27
-
Ciekawe czy czas meczów poprawili (mecz jest o godzinie co pokazuję czas) czy tylko jest inny wygląd
Tak jak jest podane:
mecz się zaczyna o "pokazanym czasie", natomiast ile czasu "będzie trwał" nie wiadomo.Nie powinno być już meczy wcześniej niż godzina podana na liczniku