Pomoc OSM 🤔
-
Witam, kończą mi się ligi obecnie gram na serwerach gdzie mecze są przed 19. Polecicie jakieś serwery co mecze są w godzinach 20-23 i rzadko są opóźnienia lub wcześniej mecze?
-
Our Engine starts simulating all matches at 19:00 hours. This is where you can check the progress of our servers. The server your match is simulated on is highlighted in yellow.
The OSM Engine
The OSM Engine is a giant technical football machine that simulates every match that's played in OSM. Many have tried to unravel the mysteries of the Engine but no one ever succeeded so far. What have we learnt about its powers?The Engine lives by some basic football manager rules: show yourself at the club, strengthen your Squad and manage your players.
Every tactical plan is weighed in detail. There's only one advice: keep testing and pick one that suits your Squad for the upcoming match.
Fitness and morale can go a long way. The Engine loves highly motivated teams that will give it their all.
It prefers managers with respect for the game. Teach your players to train hard and to live for football.
It has been said that it also considers the form and historical Results of clubs.
The opponent is an important factor. So visit your Spy and play Friendlies. Be prepared for everything.
Football wouldn't be football if luck wasn't involved. That's what makes the game so beautiful: anything can happen.
Można to wyjaśnić? Czy teraz wszystkie mecze będą o 19? -
@mihau1878 Ok dziękuję
-
Witam mam problem z którym nie umiem sobie poradzić. W 'osiągnięcia' początkującego mam 17/18 i by spełnić je wszystkie muszę wypełnić zadanie
'Connected. Use Facebook to log in or share event'
Więc rozumiem przez to że mam zalogować się przez fejsa lub udostępnić jakieś wydarzenie.
Dotychczas logowałem się przez fejsa czyli wchodziłem w grę i klikałem zagraj i nic.
Tak samo robiłem przez przeglądarkę (zaloguj się przez facebooka) nadal nic osiągnięcie nie wypełnione. Nawet udostępniałem że puchar zdobyłem i nadal nic. Zna ktoś przyczynę ? -
@The_SpecialTwo Witaj. Fajny nick :thumbsup_tone1:
Jak nic się nie zmieni do jutra z osiągnięciem po jutrzejszych up datach zgłoszę ten problem informatykom. Dowód sam sobie zrobiłem z twojej strony:
Możemy tak się umówić? -
Powiem Ci szczerze że może ja coś robię nie tak lub coś ale męczę się nad tym problemem od tygodnia a nawet i więcej i się nie zmienia. Nie wiem jaka przyczyna może być. Może coś źle robię ?
-
Po problemie ! teraz posiedziałem nad tym i popróbowałem parę razy i się udało !
-
@The_SpecialTwo Według mnie zrobiłeś wszystko jak trzeba. Tu nie ma co wymyślać. Z jakiegoś powodu nie chce ci zaliczyć osiągnięcia. I myślę, że to jest jakiś błąd kodu w grze. Jak rano nie pojawi się osiągnięcie, damy to na warsztat mechaniczny. Zaparkujemy z tobą obok maserati i lamborghini, co sprawi że najlepsi fachowcy tej gry rzucą się na twój problem jak paparazzi na księżnę Kate w zbyt obszernej sukience. Nic już nie rób.:ok_hand_tone1:
-
@The_SpecialTwo
I stało się jako rzekłem, a osiągnięcie z FB zostało ci zaliczone z rańca, bez zawracania głowy informatykom :thumbsup_tone1:.
-
Wie ktoś jak zrobić na profilu na forum żeby obrazek był na środku?
-
@Damiś27 W nowej wersji centrowania na razie nie ma niestety. Nic nie zrobisz, chyba że obrazek tak duży, że zajmie ci miejsce od krawędzi strony do krawędzi to wtedy będzie go miał "jakby" na środku :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Wiesz jak to przerobić żeby wyświetlał się na forum obrazek, a nie link? //s05.flagcounter.com/count2/zEOs/bg_4040FF/txt_000000/border_242424/columns_8/maxflags_250/viewers_0/labels_1/pageviews_1/flags_0/percent_0/
-
Skorzystaj z takiego kodu:
![Image](http:// s05.flagcounter.com/count2/zEOs/bg_4040FF/txt_000000/border_242424/columns_8/maxflags_250/viewers_0/labels_1/pageviews_1/flags_0/percent_0/) -
@mihau1878 Jeszcze raz dziękuję za pomoc
-
Chciałbym zgłosić, że nie naliczyło mi puntów do rankingu po ostatniej lidze w Macedonii
-
@Byku-Duma-Warmii ja mam ten sam problem.Nie zaliczono mi punktów po Słoweńskiej ,którą wczoraj skończyłem.