Pomoc OSM 🤔
-
Rankingi krajowe gdzieniegdzie padły. Nasz polski ranking jest wyczyszczony i podobna sytuacja ma miejsce w innych czołowych nacjach OSM. Choćby Włochy, Turcja, Brazylia, Rumunia, Portugalia i jeszcze pare innych. Odzwierciedlenie ma to w rankingu narodów gdzie np Szwajcaria i Algieria pojawiły się w top 10
Czyli co? Pewnie w poniedziałek wszystko wróci do normy?
-
@Michal_ACM Zapewne. Takie to jest teraz OSM niestabilne ciągle w tej wersji 3.0. Należy liczyć, że z biegiem miesięcy/lat będzie lepiej .
-
- @Dovco_HandF Mam problem z edycją profilu/profilem, gdyż niby się zapisało. W praktyce się nic nie zapisało:
1.Przed zmianami
2. Po zmianach usunięciu motta oraz wpisaniu na początku jak widać"Damian" oraz zapisaniu"
3. Po wejściu do:edycji czy na profil nic się nie zapisało
Mógłbyś zgłosić to do poprawy?
- @Dovco_HandF Mam problem z edycją profilu/profilem, gdyż niby się zapisało. W praktyce się nic nie zapisało:
-
@Damiś27 Znam ten ból, dopiszę cię informatykom do listy - sam na niej jestem od dawna z tym samym problem :thumbsdown_tone3:.
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@Damiś27 Znam ten ból, dopiszę cię informatykom do listy - sam na niej jestem od dawna z tym samym problem :thumbsdown_tone3:.
Kiedyś już dawno zgłaszałem, ale myślałem że już to poprawili i sprawdź czy jestem na tej liście. Oczywiście teraz lepiej wykonałem zgłoszenie problemu
-
@Damiś27 Jesteś zgłoszony 14 mar 2017. Teraz ponownie. Poza tobą: ja, Stefan Joptwojmać, Byku Duma Warmii i inne narodowości :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@Damiś27 Jesteś zgłoszony 14 mar 2017. Teraz ponownie. Poza tobą: ja, @Stefan-Joptwojmać, @Byku-Duma-Warmii i inne narodowości :ok_hand_tone1:.
Ciekawe czy się doczekamy rozwiązania problemu: Czekamy już około 2 miesięcy
-
-
Ale nic nam nie pozostaje jak tylko czekać i być dobrej myśli, że usterkę szybko naprawią :slight_smile:
-
Ja również mam identyczny problem. Nie mogę dokonać żadnych zmian na profilu. Chciałem dodać opis, do tego jakąś grafikę i po zapisaniu i odświeżeniu strony nic się nie dzieje
-
-
Mam problem ze skautem w Pucharze Ekstraklasy Grup
-
@ToomAnyWays Jak do jutra będzie to samo, daj mi znać. Dziś znowu są jakieś dziwne awarie w OSM....
-
@Dovco_HandF Nadal mam ten sam problem, nie mogę wysłać skauta ani nikogo kupić.
-
@ToomAnyWays Ok, zgłaszam cię do serwisu :ok_hand_tone1:
-
Mam pytanie, bo nie wiem do końca czy to problem i powinienem go zgłosić, otóż od kilku dni na 3 slocie nie idą mi transfery. Na s1 i s2 robie ich kilkanaście dziennie a na s3 kompletnie nic. Przez 4 dni sprzedałem dwóch graczy mimo ciągłego wystawiania 4 zawodników. Rozmawiałem z tristanem, graczem z PW, on również ma taki sam problem i również na 3 slocie. Może to tylko przypadek, ale wolę zapytać. To początek ligi i zostałem strasznie z tyłu przez brak transferów, można to jakoś sprawdzić?
-
@havsky Niestety czasami bywaja takie zastoje.... staraj sie po kazdym oknie transferowym troche znizac cene zawodnia. Ostatnio mialem taki sam problem w bitwie, az w koncu w ciagu dnia zarobilem chyba ze 100mln bo zaczelo wszystko schodzic jak leci.
-
@havsky To nie błąd. Są takie przejściowe zastoje w transferach. Jest na to rada. Wycofujesz wszystkich z listy i wystawiasz ciut mniej niż poprzednio. Działa to na zasadzie resetu komputera jak się zatnie. Z tym, że najlepiej jest wtedy tych samych zawodników wystawić za nieco mniejszą kwotę czyli np. jak zawodnik jest wart 1 000 000, a ty go wystawiłem na Transfer Listę (TL) za 2 500 000 (250% wartości zawodnika), to po wycofaniu z TL-u wystaw go za 2 450 000 (245% wartości zawodnika). Powinno pomóc :thumbsup_tone2:.
-
Dzięki bardzo, zrobie wg wskazówek i przekaże instrukcje tristanowi. Pozdrawiam