Pomoc OSM 🤔
-
@olaf1204 Co to za liga dla bogatych?! Oczywiście, że to błąd, dzięki za profesjonalne zgłoszenie, już wysyłam telegram do informatyków :ok_hand_tone1:.
-
Dzieki !
-
@olaf1204
Jeżeli sam zgłaszasz sprawę na ogólnym forum problemów i nie dajesz mi możliwości zaraportowania sprawy na wewnętrznym forum Personelu OSM, to już jest dla mnie koniec tej sprawy, bo ja już nic nie mogę zrobić w tej sprawie. Pozdrawiam. -
@kuba-fala On dostał już szczegółowe instrukcje od głównego admina gry, co ma zrobić. Nie rozumiem więc o ci chodzi?
-
Wiadomosci jeszcze nie dostalem jesli juz to szukac ja na poczcie osm czy emailu ?
-
@Dovco_HandF Mi chodzi o to że czekał by 100 h.
-
@olaf1204 Dostałeś na forum globalnym, gdzie napisałeś: odpowiedź od admina gry. W tym momencie sprawa jest dla mnie zamknięta
-
@kuba-fala 100 h to wg Ciebie dużo? Znam ludzi, którzy kilka miesięcy czekali na zlikwidowanie błędu... 100 h to expres w tej grze, panie kuba :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Dlaczego nie mam możliwości zamknięcia tematu, który sam założyłem ?
-
@Byku-Duma-Warmii Mam to samo w Grupie na forum. Tak to działa w tej chwili w grupach - gorzej niż na publicznym forum. Musimy byc dobrej myśli, że wprzyszłości dołożą na te funkcje jak mamy na forum ogólnym :ok_hand_tone1:.
-
Czy jest na forum gdzieś opisane od jakich czynników zależy zdobywana ilość punktów menadżerskich w lidze ?
-
@zkrystian Nie, nie ma takiego nigdzie opracowania w żądnym języku świata niestety... Przykro mi. Jak coś takkiego się pojawi od razu to zamieścimy w polskiej wersji językowej. Póki co musisz plegac na radach bardziej dośwadczonych kolegów :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF A dziękuję a czy zauważył ktoś kilka rzeczy od których mogą zależeć?
-
@zkrystian Tego jest mnóstwo. Najważniejsze to: granie i wygrywanie z lepszymi stażem do siebie menadżerami. Następnie gra z aktywnymi menadżerami i z doświadczeniem powyżej 50 meczów na jednym z kont. Im grasz niższym celem tym więcej punktów masz do zdobycia :ok. Extra punkty w lidze dochodza za każda rundę Pucharu. Dostajesz tez punkty za dobre zarządzanie klubem, transfery, budowanie formacji etc. Niestety to wszystko są tylko dane na bazie naszych obserwacji :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Kurczę szkoda, bo przez to trochę bałagan robi się na forum -
@Byku-Duma-Warmii Chodzi ci o te niespisane zasady jak zdobywać punkty?
-
@Dovco_HandF
Nie no skąd mi chodziło mi o moje pytanie i Twoją odpowiedź. -
@Byku-Duma-Warmii A, o forum wewnętrzne grup. No lipa, coś na ten temat wiem i dobrze cię rozumiem.