Pomoc OSM 🤔
-
-
@dovco_handf said in Pomoc OSM:
bilet VIP
Zawsze jest ważny 30 dni od daty otrzymania. A więc na apce masz jakiś błąd. Dane z laptopa są prawidłowe .
Jasne ,dzięki za odpowiedź
-
bilet VIP
Zawsze jest ważny 30 dni od daty otrzymania. A więc na apce masz jakiś błąd. Dane z laptopa są prawidłowe .
Jasne ,dzięki za odpowiedź
Obecnie zarówno na apce jaki PC pokazuje mi że mam 83 dni na wykorzystanie biletu . Może zatem coś się pozmieniało ?
-
-
Obecnie zarówno na apce jaki PC pokazuje mi że mam 83 dni na wykorzystanie biletu . Może zatem coś się pozmieniało ?
Nie wierz we wszystko, co widzisz w OSM Jutro to zgłoszę - masz błąd
Już dawno temu przestałem wierzyć w to co widzę w OSM ,dlatego też napisałem tutaj aby się upewnić i uzyskać wiarygodne informacje
-
@cezarro Mam info z pierwszej ręki. Podaję oryginalną odpowiedź: This VIP ticket is valid for 90 days. Akurat pula z której dostałeś ten VIP bilet - ważny jest do września. Normalnie ważny jest 30 dni. Nie musisz więc się spieszyć z wykorzystaniem go, jak nie masz ochoty.
-
dziękuję za pomoc w rozwiązaniu tej zagadki Życzę miłego i spokojnego weekendu
-
Gram Atalantą, po wejściu w skład od razu pojawia mi się ten komunikat. To samo dzieje się na laptopie i na telefonie.
-
@Dovco_HandF czy jest możliwość błędu podczas szukania rywala do bitwy?? Szuka już drugi dzień a WCzoraj chłopaki z bitwy Lion King doszli i znalazło nam rywala po 3 minutach a oni byli pierwsi w kolejce ci co czekają.
-
@ochroniarz_123 nie tylko wy macie takie problemy i już inna grupa zagraniczna to zgłaszala. Ostatnio coś sporo bugow się pojawia w OSM i to jeden z nich
-
Ok tylko pytanie czy góra rozwiąże to czy trzeba zgłoszenie pisać do nich czy inaczej to rozwiazac
-
@dovco_handf Witam. Mam problem. Wybrałem nową drużynę no i 4 doby przygotowań, ale pierwszy przeciwnik w lidze nie wyświetla się. Jest tylko sędzia jaki itp. Jak chcę wejść w skał drużyny to po tym jak mnie tam przekieruje to po kilku sekundach automatycznie mi wyskakuje komunikat "Błąd" "Przepraszamy, wystąpił błąd! " i nic nie mogę zrobić, a chciałem wystawić zawodników na sprzedaż. Proszę o Pomoc. Pozdrawiam
-
Czy ktoś mógłby mi pomóc bo jak wchodzę w kadrę składu i chcem ustawić numery na koszuce piłkarzy wystawić ich na listę transferową itp. to wyskakuje mi błąd przepraszamy spróbuj ponownie pózniej i tak od 3 dni jak wchodzę w kadrę to nie mogę wystawić piłkarzy na listę transferową.
-
A potwierdziłeś email?? Wiem że kiedyś było tak jak email nie potwierdziles
-
@ochroniarz_123 sprawa nieaktualna po dwóch dobach znalazło rywala.
-
@anusiakmikel też tak mam
-
@anusiakmikel said in Pomoc OSM :
@dovco_handf Witam. Mam problem. Wybrałem nową drużynę no i 4 doby przygotowań, ale pierwszy przeciwnik w lidze nie wyświetla się. Jest tylko sędzia jaki itp. Jak chcę wejść w skał drużyny to po tym jak mnie tam przekieruje to po kilku sekundach automatycznie mi wyskakuje komunikat "Błąd" "Przepraszamy, wystąpił błąd! " i nic nie mogę zrobić, a chciałem wystawić zawodników na sprzedaż. Proszę o Pomoc. Pozdrawiam
Proszę o zdjęcie błędu i na którym profilu klubowym ma miejsce to zdarzenie
-
Czy ktoś mógłby mi pomóc bo jak wchodzę w kadrę składu i chcem ustawić numery na koszuce piłkarzy wystawić ich na listę transferową itp. to wyskakuje mi błąd przepraszamy spróbuj ponownie pózniej i tak od 3 dni jak wchodzę w kadrę to nie mogę wystawić piłkarzy na listę transferową.
-
@anusiakmikel też tak mam
-
@ochroniarz_123 said in Pomoc OSM :
Ok tylko pytanie czy góra rozwiąże to czy trzeba zgłoszenie pisać do nich czy inaczej to rozwiazac
Odpowiedź D czyli trzeba cierpliwie czekać na rywala .