Pomoc OSM 馃
-
Nic nie poradzimy jedynym wyj艣ciem jest ca艂y czas wygrywa膰 :slight_smile:.
-
@Byku-Duma-Warmii na razie "wygrywamy"jednak punktowo za wiele si臋 nie nadrobi.jedyny plus 偶e rywale nie uciekli jeszcze
-
@huzar-shakir
Kto jak nie Ty potrafi odrabia膰 takie straty :slight_smile:. -
Pytanie z innej beczki i sory ze tutaj jak odblokowa膰 osi膮gni臋cie 10.000 pkt managera i jakim klubem i jak to dzia艂a ?
-
@Mateusz-Wzorek-993
Aby odblokowa膰 to osi膮gni臋cie trzeba zdoby膰 10.000 punkt贸w menad偶erskich za 1 lig臋. Mo偶na to zrobi膰 wygrywaj膮c w d艂ugiej pe艂nej menad偶er贸w lidze, zespo艂em, kt贸ry ma najni偶szy cel.
troch臋 wy偶ej @Dami艣27 poda艂 "przepis" na zdobywanie punkt贸w -
@mihau1878 transfery si臋 licz膮 czy takim sk艂adem jak jest ?
Jeszcze jedno pytanie w艂asn膮 lig臋 jak utworzy膰? Trzeba p艂aci膰 itd ?
-
@Mateusz-Wzorek-993
Transfery nie s膮 liczone do punkt贸w menad偶erskich wi臋c transferowa膰 nie musisz, ale bez transfer贸w ci臋偶ko jest wygra膰 lig臋 najs艂abszym klubem w lidze -
@mihau1878
Jeszcze jedno pytanie zada艂em i ju偶 daje spok贸j -
@Mateusz-Wzorek-993
Aby za艂o偶y膰 w艂asn膮 lig臋 musisz wej艣膰 na wolny slot
i wybra膰 tak jak pokazane na screenach. Ligi maj膮 r贸偶n膮 d艂ugo艣膰 i im d艂u偶sza trzeba wi臋cej "Boss Coins" zap艂aci膰 za jej za艂o偶enie
@Byku-Duma-Warmii said in Aktualizacje OSM:Je艣li masz pytania zadawaj, od odpowiadania tutaj jeste艣my
-
@mihau1878 troch臋 du偶o tych 偶eton贸w ca艂e 偶ycie bym musia艂 zbiera膰
-
Czy jest mo偶liwo艣膰 przed艂u偶aj膮c lig臋 (zaznaczam, lig臋 z zamkni臋tym dost臋pem) aby automatycznie nie zaprasza艂 manager贸w z obecnej ligi? Niby "do rozgrywek mog膮 przyst膮pi膰 TYLKO graj膮cy zaproszeni przez Ciebie" a automatycznie zaprasza manager贸w z obecnej ligi.
-
@Wojtyn84
Mi si臋 wydaj臋, 偶e jak masz chyba lig臋 z zamkni臋tym dost臋pem to chyba nie wysy艂a zaprosze艅 do mened偶er贸w z obecnej ligi, ale nie jestem pewny, jak uda mi si臋 potwierdzi膰 to dam zna膰 :slight_smile:. -
@Mateusz-Wzorek-993 wystarczy 偶e zaliczysz kilka osi膮gni臋膰 Na pocz膮tku gry darmowe monety mo偶na zebra膰 bardzo szybko.
-
@Byku-Duma-Warmii jestem na 100% pewny, 偶e wysy艂a bo jak rano wysy艂am zaproszenia to kilku manager贸w z poprzedniej ligi ju偶 jest. Chcia艂bym za艂o偶y膰 kontynuacj臋 ligi z innymi managerami (np. Lig臋 grupow膮) ale b臋d膮 tam inni. Jest mo偶liwo艣膰 za艂o偶enia od pocz膮tku ale to znowu kosztuje dwa razy wi臋cej monet.
-
@Wojtyn84
Niestety, masz racj臋. Trudno w tej sytuacji znale藕膰 odpowiednie wyj艣cie :(. -
Dlaczego si臋 nie mo偶na zalogowa膰 poprzez aplikacj臋 osm wyskakuje mi ze nie po艂膮czone z netem a mam pakiet
-
@mateusz-wzorek-993
Nie tylko Ty masz taki b艂膮d, sporo os贸b ma taki b艂膮d, zapewne s膮 wprowadzane jakie艣 aktualizacje. Wydaje mi si臋, 偶e jutro wszystko powinno wr贸ci膰 do normy :fingers_crossed:. -
D艂ugo jeszcze z t膮 aktualizacja ?
-
@mateusz-wzorek-993
To nie od nas zale偶y.