Tactiek aangepassing niet overgenomen

 • Dutch Users

  Ik heb de laatste 2 maanden al meedere keren gehad, op verschillende slots, dat de tactische aanpassingen die ik doe voor een wedstrijd niet goed worden doorgevoerd/overgenomen door OSM.
  Gisteren, 1 uur voor de simulatie, zag ik dat mijn tegenstander, waarschijnlijk, op trainingkamp was gegaan doordat hij een besloten training had. Ik heb mijn opstelling aangepast en mijn tactiek ook gewijzigd (dit weet ik 100% zeker). Na het aanpassen van de tactiek heb ik OSM (IOS app) direct afgesloten zonder eerst naar de home pagina van de competitie te gaan of over te gaan naar een andere competitie.
  Na de simulatie krijg ik als commentaar dat de opstelling en tactiek niet bij elkaar pasten en bleek dat mijn tactiek op de "oude" instellingen was blijven staan.

  Waarschijnlijk had is sowieso verloren met een TK tegen, maar ik houd er wel een vervelend gevoel aan over

  Is dit een bug? Hebben meer mensen hier last van?


 • Soms kan het zijn dat de wijzigen nog even opgeslagen moeten worden. Je ziet dit bijvoorbeeld op de website aan het groene vinkje dat tevoorschijn moet komen bij een aanpassing. Het kan dus zijn dat je te snel doorgeklikt heb en daardoor je wijzigingen niet zijn meegenomen in je tactiek.

  Controleer dus altijd even of de wijziging daadwerkelijk verwerkt is, voordat je dat onderdeel van de app verlaat.

 • Moderator NL

  Aangezien dit verder wel duidelijk is, kan dit topic gesloten worden.