• Dutch Users

  Wat is het voordeel van de timer op nul te laten lopen op het einde van het seizoen, terwijl ik zag dat als je het hoofdmenu opent een nieuwe carriere wordt aangeboden?

  greetz


 • @pans-jelle_NL

  Hoi,

  Kijk, als je daarop drukt en je hebt ergens 1 slot vrij(Afsluitdag is nog geen vrije slot), dan word je doorverwezen naar de eerste vrije slot, als je geen vrije slot hebt dan moet je wachten totdat die seizoen is afgesloten.

 • Moderator NL

  @pans-jelle_NL

  Hoi,

  Nadat je laatste wedstrijd is gespeeld, duurt het nog eens 24 uur voordat je competitie daadwerkelijk gereset wordt. Die timer is er dan ook om aan gebruikers kenbaar te maken hoelang het nog duurt voordat het huidige seizoen gereset wordt en er weer een nieuw seizoen kan worden begonnen op datzelfde clubslot.

  Zoals Yassin hierboven al aangaf, heb je de mogelijkheid om alvast een nieuw seizoen te beginnen voordat je huidige seizoen wordt gereset. Dit gebeurt dan wel op een nog vrije clubslot en niet op het clubslot waar je je seizoen hebt uitgespeeld.

  Om jouw eigen profiel als voorbeeld te nemen:

  Je hebt gisteravond met Schaffhausen de laatste wedstrijd gespeeld. Vanavond zal deze competitie gereset worden en kun je op dat slot weer een nieuw team gaan uitkiezen. Klik je echter op die melding die je kreeg, dan kan je nu alvast een nieuw team uitkiezen. Dat team ga je dan managen op het eerstvolgende vrije clubslot. In jouw geval is dat je clubslot 2. Vanavond zal nog steeds de competitie in Zwitserland 2 gereset worden, waarna je daarna een nieuw team kunt kiezen op je clubslot 1.

 • Moderator NL

  Geen reactie verder, dus we gaan er vanuit dat dit duidelijk is voor de topicopener. Topic bij deze gesloten.