Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Bildirim gelmiyor

Bildirim gelmiyor

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
6 Posts 4 Posters 1.2k Views 3 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • teblig.memuruT Offline
    teblig.memuruT Offline
    teblig.memuru
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Merhabalar destek cevaplamanızı beklediğim bir sorum var bunun yanında yeni bir sorunlada karşılaştım iphone kullanıyorum bilgi analisti gitsin diye uygulamayı silip yeni baştan yükledim bu sebeple telefon dan bildirim ayarlarından osm uygulaması görünmemekte bu sebeplede bildirim alamıyorum oyundan yardımcı olurmusunuz

S10SUZ

EgoistMsdE 1 Reply Last reply
    0
    • KALKAN HAMZAK Offline
      KALKAN HAMZAK Offline
      KALKAN HAMZA
      Turkish Users
      wrote on last edited by

@teblig-memuru Merhaba, oyunu tekrar silip yükleyin ve herhangi bir sayacı harekete geçirdiğinizde ( örneğin oyuncuyu antrenmana koyma ) size bildirim isteyip istemediğine dair bir soru yöneltir buna evet diye cevap verin.

teblig.memuruT ahmettrgA 2 Replies Last reply
      0
      • KALKAN HAMZAK KALKAN HAMZA

@teblig-memuru Merhaba, oyunu tekrar silip yükleyin ve herhangi bir sayacı harekete geçirdiğinizde ( örneğin oyuncuyu antrenmana koyma ) size bildirim isteyip istemediğine dair bir soru yöneltir buna evet diye cevap verin.

teblig.memuruT Offline
        teblig.memuruT Offline
        teblig.memuru
        Turkish Users
        wrote on last edited by

@KALKAN-HAMZA dostum bunu defalarca kez yaptım tam olarak üç kez silip yükledim telefonu kapatıp açıp tekrar yükledim

S10SUZ

1 Reply Last reply
        0
        • KALKAN HAMZAK KALKAN HAMZA

ahmettrgA Offline
          ahmettrgA Offline
          ahmettrg
          Turkish Users
          wrote on last edited by

@KALKAN-HAMZA Bunları yaptıysan eğer sıkıntı telefonun ayarlarından kaynaklabilir. Telefonunuzun bildirimlerinin açık olduğundan eminmisiniz ?

Bildirim ayarlarını değiştirme
          Ayarlar > Bildirimler bölümüne gidin.

Bildirim önizlemelerinin çoğunlukla ne zaman görünmesini istediğinizi seçmek için Önizlemeleri Göster’e dokunun, sonra bir seçenek seçin: Her Zaman, Kilitli Değilken veya Asla. (Bu ayarı, ayrı ayrı uygulamalar için geçersiz kılabilirsiniz.)

Önizlemeler, metin (Mesajlar’dan ve Mail’den) ve davet ayrıntıları (Takvim’den) gibi şeyler içerebilir.

Geri’ye dokunun, Bildirim Stili’nin altında bir uygulamaya dokunun, sonra Bildirimlere İzin Ver’i açın veya kapatın.

Bildirimlere İzin Ver’i açarsanız uygulama bildirimlerinin nasıl ve nerede görünmesini istediğinizi (örneğin kilitli ekranda veya Bildirim Merkezi’nde) seçin.

İnsanı İnsan Yapan Edebidir !
          ATA !

teblig.memuruT 1 Reply Last reply
          0
          • ahmettrgA ahmettrg

@KALKAN-HAMZA Bunları yaptıysan eğer sıkıntı telefonun ayarlarından kaynaklabilir. Telefonunuzun bildirimlerinin açık olduğundan eminmisiniz ?

Bildirim ayarlarını değiştirme
            Ayarlar > Bildirimler bölümüne gidin.

Bildirim önizlemelerinin çoğunlukla ne zaman görünmesini istediğinizi seçmek için Önizlemeleri Göster’e dokunun, sonra bir seçenek seçin: Her Zaman, Kilitli Değilken veya Asla. (Bu ayarı, ayrı ayrı uygulamalar için geçersiz kılabilirsiniz.)

Önizlemeler, metin (Mesajlar’dan ve Mail’den) ve davet ayrıntıları (Takvim’den) gibi şeyler içerebilir.

Geri’ye dokunun, Bildirim Stili’nin altında bir uygulamaya dokunun, sonra Bildirimlere İzin Ver’i açın veya kapatın.

Bildirimlere İzin Ver’i açarsanız uygulama bildirimlerinin nasıl ve nerede görünmesini istediğinizi (örneğin kilitli ekranda veya Bildirim Merkezi’nde) seçin.

teblig.memuruT Offline
            teblig.memuruT Offline
            teblig.memuru
            Turkish Users
            wrote on last edited by

@ahmettrg dostum sıkıntı şu ki bildirim ayarlarında osm gözükmüyor ki bildirimleri açayım

S10SUZ

1 Reply Last reply
            0
            • teblig.memuruT teblig.memuru

Merhabalar destek cevaplamanızı beklediğim bir sorum var bunun yanında yeni bir sorunlada karşılaştım iphone kullanıyorum bilgi analisti gitsin diye uygulamayı silip yeni baştan yükledim bu sebeple telefon dan bildirim ayarlarından osm uygulaması görünmemekte bu sebeplede bildirim alamıyorum oyundan yardımcı olurmusunuz

EgoistMsdE Offline
              EgoistMsdE Offline
              EgoistMsd
              Turkish Users
              wrote on last edited by EgoistMsd

@KALKAN-HAMZA , @ahmettrg Cevaplar için teşekkürler. 👍

@teblig-memuru said in Bildirim gelmiyor:

Merhaba,

Problem cihazınızdan kaynaklıdır. Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi ve cihazınızdaki güncellemeleri kontrol ediniz. Probleminiz devam ederse yeni bir başlık açabilirsiniz.

İyi oyunlar

Signaturec065a5c57b4e611b.png
              alt metni

1 Reply Last reply
              0
              Reply
              • Reply as topic
              Log in to reply
              • Oldest to Newest
              • Newest to Oldest
              • Most Votes

• Login