LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@pimus1910 Widzę, że jesteś fanem Suareza(Prędzej Barcelony). Może to dobry gracz, ale jego czarnego charakteru nie da też się zauważyć ;)....
-
This post is deleted!
-
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Damiś27
Jestem fanem Barcelony,ale potrafię być obiektywny kiedy zachodzi taka potrzeba. I potrafię docenić klasę rywala-nawet największego,zresztą pokazałem to chyba we wpisie w temacie Ligi HiszpańskiejSędzia wypaczył wynik i nie ma co tutaj krytykować Suareza. Nie pierwsza symulacja i nie ostatnia. Wielu piłkarzy tak robi traktując to jako element gry.
Wystarczy zwrócić uwagę na to co teraz dzieje się z tym sędzią. PSG jednak odpadło w dużej mierze przez taktykę jaką obrał na ten mecz, ale to nie umniejsza sukcesu Barcy.
-
@Stefan-Joptwojmać
a co się dzieje z sędzią? -
@Stefan-Joptwojmać
Jeśli mówisz o tym jakoby miał zostać ukarany to muszę Cię rozczarować:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/europuchary,liga-mistrzow-barcelona-psg-aytekin-nie-poniesie-kary,artykul,765882,1,832.htmlI sędzia nie wypaczył wyniku meczu
-
To, że nie został ukarany nie oznacza, że nie wypaczył wyniku. Ja nie jestem przeciwko Barcelonie, ani też nie jestem kibicem PSG. Powiem Ci jeszcze, że gdyby sędzie był konsekwentny to Nejmar mógłby wylecieć z boiska za niesportowe zachowanie;)
-
@Stefan-Joptwojmać
Czemu konsekwentny? Mógł dać czerwona-zgadzam się,ale jak wielu "ekspertów" mówi-żółta też nie jest błędem -
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Stefan-Joptwojmać
Czemu konsekwentny? Mógł dać czerwona-zgadzam się,ale jak wielu "ekspertów" mówi-żółta też nie jest błędemMógł zarobić drugą żółtą
-
@Stefan-Joptwojmać
Chyba coś przeoczyłem,mówisz o tym faulu na Marquinhosie,zarobił tam żółtą ,ale nie mogę sobie przypomnieć sytuacji na drugą żółtą -
@Stefan-Joptwojmać Zgadzam się ostatnio ogólnie sędziowie coraz więcej błędów popełniają.
Myślę że przez to że coraz szybsza jest gra i coraz ciężej ocenić, bo mają kilka sekund na ocenę, a nie zawsze widać z ich pozycji.
Czekam na powtórki wideo te sytuacje najbardziej widoczne i wypaczające wyniki już nie powinno być. -
C'mon Leicester! Trzymam kciuki za lisy, niech piękna historia trwa dalej