🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
-
-
3:0 dla Polski przewiduję :muscle_tone2:. A wy jak myślicie?
-
28' Lewandowski z karnego i jest 1:0!
-
@Dovco_HandF said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
3:0 dla Polski przewiduję :muscle_tone2:. A wy jak myślicie?
29' - k. 57' 62' - k. hattrick Lewandowskiego i jak myślałem, tak i jest: 3:0 dla Polski!
-
@Dovco_HandF Lewy kocur :muscle_tone1:
-
@Dovco_HandF a hat-trick przewidywales? Nie sądziłem że dożyję czasów kiedy doczekamy się tak super piłkarza jak Lewandowski.Bez niego kadra traci połowę jak nie lepiej na wartości. Nic tylko zamawiać po malu bilety na mistrzostwa
-
Super mecz, fajna gra w środku, zielński coraz lepiej - dla mnie jedyny minus to niezrozumiałe zmiany nawałki i nerwowa końcówka
-
Cala druzyna znów zagrała super, ale to ile daje naszej reprezentacji Lewandowski jest niepojęte. Wielki piłkarz. Z całym szacunkiem dla gwiazd lat 70 i 80, ale ja już teraz mogę stwierdzić, że Robert Lewandowski to najlepszy polski piłkarz w historii. Aż strach pomyśleć jakby ta drużyna zagrała bez niego na boisku.
Dzisiejszy futbol cierpi na brak napastników najwyższej klasy. Prym wiodą rozgrywający lub skrzydłowi. My mamy jednak luksus w postaci Lewego...
-
Dobry mecz w naszym wykonaniu, ale trochę nie zrozumiałe zmiany. Nie potrzebnie oddaliśmy grę Rumunom :flag_ro: jakoś w 70 minucie, bo zaczęło się potem słabo robić z naszą grą, czego efektem był zdobyty gol przez Rumunów:flag_ro:. Jeszcze jest trochę do poprawy, ale jesteśmy na bardzo dobrej drodze do MŚ w Rosji :flag_ru:. Szkoda, że Mączyński nie mógł grać do końca, bo wyglądał bardzo dobrze na boisku, Krychowiak po wejściu wyglądał razy gorzej od Krzyśka, niestety. Być może jakby dograł do końca ta gra wyglądała by zdecydowanie lepiej.
-
-
-
@mihau1878
Takie mądre te wypowiedzi i widać, że piłkarze nie lekceważą żadnego rywala. Chcą wygrać mecze jeszcze i być pewnym gry w MŚ okazując się najlepszą drużyną w grupie . -
@Byku-Duma-Warmii Walczmy o jak najlepszy bilans bo dzięki temu możemy zapewnić sobie rozstawienie z pierwszego koszyka podczas losowania grup MŚ. Niewiarygodne? W najnowszym rankingu FIFA, który zostanie opublikowany w lipcu, Polska znajdzie się co najmniej na 7 miejscu. I właśnie 7 najlepszych zespołów rankingu (oczywiście spośród zakwalifikowanych) + gospodarz Rosja będzie losowanych z pierwszego koszyka. Pozostałe koszyki są ustalane tylko i wyłącznie kontynentalnie - czyli na podstawie położenia geograficznego, więc dalsze pozycje nie mają znaczenia. Liczy się tylko top 7 i my mamy na to ogromną szanse
-
@Michal_ACM
Tak powinniśmy grać zawsze i nie ważne z kim gramy powinniśmy grać o zwycięstwo :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii My już jesteśmy taką reprezentacją, która w każdym meczu jest faworytem, mamy przewagę psychologiczną nad innymi drużynami narodowymi w naszej grupie Przecież mamy skład marzenie, wielu piłkarzy grających w czołowych drużynach i ligach w Europie Zwycięstwo w grupie jest nasze! A teraz Lewy musi walczyć z Cristiano o tytuł króla strzelców oraz żeby wyprzedzić Włodzimierza Lubańskiego w historii strzelonych bramek w kadrze, ale to już jest chyba formalność Pamiętacie, jak kiedyś liczyli Lewemu, jak długo nie mógł strzelić gola w kadrze? A teraz wali je co chwila!