Winners Cup Ticket niet ontvangen

 • Dutch Users

  Beste moderators, zouden jullie mij kunnen helpen?

  Afgelopen seizoen (zondag gefinisht) ben ik met Bologna op de 2e plaats geëindigd in Italië (+ beker gewonnen). Echter, ik heb nog steeds geen winners cup ticket ontvangen! Is hier iets misgegaan? Of mag je de Winners Cup maar 1x winnen (heb 'm al gewonnen begin april).

  De eerste week stonden de eerste 4 plekken in mijn competitie ook goud gemarkeerd (als teken van kwalificatiepositie), dit u echter weer verdwenen in 't verloop van de competitie. Misschien is er sprake van een bug? Meer mensen ervaring? Ook de nummer 1 in de competitie heeft geen ticket ontvangen, ook hij heeft 1x WC gewonnen.

  Zou eigenlijk nog wel graag 't ticket ontvangen, had aardig gehandeld & gebouwd aan 'n WC-waardig team, zou zonde zijn als al die energie/tijd/gratis bc sparen voor niks is geweest 😞

  Alvast bedankt voor jullie hulp!

  Mvg Corné

 • Moderator NL

  @cornetimmer_NL

  Hoi,

  Ik zie dat dit jullie crewcompetitie was. Helaas geven crewgerelateerde competities geen Winners Cup-tickets. Het klopt inderdaad dat dit wel vermeld stond, maar dit was een visuele bug en was recent opgelost. Vandaar ook dat de icoontjes in de loop van het seizoen verdwenen. Het is dus niet mogelijk om hiervoor tickets te krijgen. Sorry voor het ongemak.

  En je kan zo vaak meedoen met de Winners Cup als je wilt, zolang je je maar weet te kwalificeren in de geselecteerde 'standaard' competities.