🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
O angielskiej Premier League i klubach tam występujących piszemy i dyskutujemy tylko w tym miejscu.
: -
@mihau1878
Stawiam na remis w meczu Czerwonych Diabłów z Arsenalem. A wy?:handball_tone4: -
@Dovco_HandF Tylko wygrana GGMU!
-
@ToomAnyWays Fajnie by było ale Arsenal jest w gazie, w tym sezonie i nie będzie o to łatwo
-
Myślę że Arsenal powinien wygrać
-
@Michal_ACM Serce za United!! Mourinho musi w końcu coś ugrać na mocnym rywalu,przerwa na repre działała na jego korzyść,mam nadzieję
-
@Dovco_HandF
Czerwone Diabły muszą przed własną publicznością zagrać w końcu na wysokim poziomie i mam dużą nadzieję, że to już będzie w sobotę -
@Byku-Duma-Warmii
To zdecydowanie będzie mecz kolejki, a kto wie czy nie całej rundy jesiennej:cartwheel_tone5: . -
Niestety, tylko remis, choć zdecydowana przewaga MU, szkoda straconych dwóch punktów, bo dzięki wygranej byśmy się zbliżyli do czołówki
-
@Dovco_HandF said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@mihau1878
Stawiam na remis w meczu Czerwonych Diabłów z Arsenalem. A wy?:handball_tone4:Bukmacherzy, gdzie kasa dla mnie?
-
@Byku-Duma-Warmii No niestety Mou zbyt asekurancko zagrał w końcówce meczu. Prawie pewne 3 pkt uciekły po chyba jedynym celnym strzale Arsenalu w tym meczu. I w taki własnie sposób Top 4 odskakuje nam na 6 pkt. Trochę szkoda że Totkom mecz w końcówce uratował Kane, bo mogliśmy się zbliżyć do nich na 2 pkt. A tak niestety mamy 5 straty A reszta ucieka szybko. City wygrana, Live remis, jeszcze jutro Chelsea z M'boro pewnie wygra
-
@ToomAnyWays
Ciężko będzie w tym sezonie, ale zapowiada się bardzo ciekawa walka do samego końca o jak najlepsze miejsce -
@Byku-Duma-Warmii Mou jak przychodził to mówił, że będzie walka o mistrza. Ja patrząc na obecną grę zadowolę się Top 4
-
@Byku-Duma-Warmii Czerwone Diabły jak będą na miejscu 3-4 to będzie dla nich sukces w tym sezonie. W przyszłym... mistrzostwo:first_place:.
-
@Dovco_HandF
Chyba masz zupełną racje, bo w tym sezonie chyba pierwsza 3 poza zasięgiem niestety -
@Byku-Duma-Warmii Chciałbym się mylić, ale Man City, Chelsea i Arsenal wg mnie stoczą bój o pudło i mistrzostwo, a Man Utd powalczy o czwarte miejsce. No chyba, że ktoś z wymienionej wyżej trójki załapie doła to otworzy się szansa na 3 miejsce.
-
@Dovco_HandF
Jurku nie zapominajmy o Liverpoolu, który w tym sezonie może sporo namieszać w czołówce -
@Byku-Duma-Warmii Masz absolutną rację - to czarny koń ligi, narowisty i nieobliczalny, ale miejsce pucharowe wywalczy na bank. Pytanie czy aż na pudle?:third_place:
-
@Dovco_HandF
Mi się wydaję, że może to być 1,2 lub 3 miejsce i nic niżej. Tak mi się wydaję