🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@ToomAnyWays byloby na prezenty no nic jutro trzeba sprobowac anglia gra sa tez mecze pucharowe .
-
Manchester United pokonuje na wyjeździe Crystal Palace 2-1 po golach Pogby i Zlatana. Ale muszę przyznać że sędzia trochę wypaczył wynik meczu. Ewidentny karny podczas walki w polu karnym CP Ledleya i Rojo, gdzie gracz CP wybił piłkę ręką i nieuznany gol Maty, przy którym sędzia pokazał spalonego - powtórka pokazuje że go nie było Ostatnio mam wrażenie że sędziowie wypaczają wyniki meczów United. To nie pierwszy przypadek w tym sezonie.
-
@ToomAnyWays
Najważniejsze, że udało się wygrać Poza tym sędzia bardzo słaby mylił się w dwie strony . Moim zdaniem potrzebujemy jakiegoś drugiego kreatywnego pomocnika typu Pogba, który nie będzie się bał wziąć odpowiedzialności na siebie, bo Herrera jakoś nie pasuje mi do naszego składu Czasem ma jakiś przebłysk, ale dziś go bacznie obserwowałem i pierwsze podanie do tyłu zamiast przyspieszać akcję, nie takiego gracza nam trzeba -
@Byku-Duma-Warmii
Co do Herrera nie mogę się wypowiedzieć o meczu z CP bo widziałem tylko 7 min pierwszej połowy. Ale za to z Tottenham zagrał super zawody, pokazywał się kreować akcje było widać że bardzo chce po za tym równocześnie dobrze gra w defensywie. Zresztą Carrick zagrał również świetne zawody -
Ale nie ukrywam że potrzeby jest ktoś typu Pogby w środku jak i zarówno na skrzydłach bo nie ukrywam że Martial czy Rashford to nie są typowi skrzydlowi, nie wiem nawet czy w obecnym ustawieniu kimś na tej pozycji sprawdziłby się Payet....
-
@Przemek-Kaszti
Akurat mecz z Tottenham był dobry w jego wykonaniu to powinniśmy go zastąpić kimś lepszym, a co do Martiala to cały czas liczę, że wróci do poziomu jaki reprezentował w tamtym sezonie -
@Przemek-Kaszti Bierzemy Payeta za Martiala :rofl:
-
@ToomAnyWays
bierzemy go bez dwóch zdań i klauzura odkupu no bo Martial ma dopiero 21 lat i liczę że odnajdzie formę w końcu -
swoją drogą jestem ciekaw czy Depay ma faktycznie taką słabą formę że nie łapie się nawet do 18-stki......
-
@Przemek-Kaszti Niech Mou puści go na wypożyczenie nawet do Championship, tam może odpalić
-
@ToomAnyWays
To mogło by być dobre rozwiązanie -
@ToomAnyWays
Depay do Championship? Nie sądzicie,że to dla niego ogromny krok w tył? On ma się rozwijać,więc moim zdaniem jeśli wypożyczenie to tylko do jakiegoś topowego zespołu,ale w słabszej lidze,żeby mógł się odbudować -
@pimus1910
Ale najlepiej, żeby został w Anglii. Słyszałem, że Everton jest zainteresowany nim, więc wypożyczenie do nich to bardzo dobra propozycja -
@Byku-Duma-Warmii
No i to już lepsza opcja -
@Byku-Duma-Warmii Mógłby pójść, o ile Mou nie powie że nie chce wzmacniać grupowego rywala
-
Chelsea Londyn wygrała w sobotę już 11. z rzędu mecz w Premier League pokonując na wyjeździe Crystal Palace 1:0 (1:0). Londyńczycy w 9 z tych 11 spotkań zachowali czyste konto.
-
@pimus1910 krok w tył to już ma bo w zerowej formie....jak ktoś go będzie chciał z średnich klubów to jak najbardziej ale żeby nie skończył jak Kapustka. W Championship będzie na bank grał a zobacz jak Boruc o sobie przypomniał tam chociaż nie ukrywam że lepiej jakby do Evertonu poszedł jeśli to prawda że są zainyeresowani
-
@Przemek-Kaszti w Evertonie też Kapustka może się nie przebić do pierwszego składu, albo będzie grał ogony. To nie byłby dobry kierunek na wypożyczenie wg mnie :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF ale mi Jurek chodziło o Depay'a Kapustka to taki Sunderland jeśli się utrzyma albo Stoke. Jeśli myśli nadal o Anglii, pół roku już na ławce przewidział musi mądrze wybrac