🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Marcin657827 Chelsea zagrała świetnie kontrą w tym meczu wg mnie.:thinking:
-
@Dovco_HandF Ja nie miałem czasu obejrzeć meczu ale oglądałem skrót. Zgadzam się z Tobą kontry weszły perfekcyjnie
-
@Dovco_HandF
Dobrze, że przegrali jak już MU, nie będzie miało szans na wygranie Premier League to niech lepiej wygra je Chelsea niż Man. City
Ale już dziś ciężki mecz United z Evertonem, mam nadzieję, że uda się podtrzymać dobrą formę z ostatnich meczy -
@Byku-Duma-Warmii 3mamy kciuki za Czerwone Diabły z Manchesteru :fingers_crossed_tone2:.
-
No i remis 1-1 pomimo kontrolowania przebiegu meczu. Fella out
-
@ToomAnyWays
Nie wiem czy zagramy kiedyś mecz, ww którym nie stracimy głupiej bramki, bo to jak ostatnio tracimy bramki to już naprawdę biję o pomstę do nieba. No tak w obronie to my nie możemy grać, bo za daleko to nie zajedziemy -
@Byku-Duma-Warmii A co mają powiedzieć dziś fani Liverpoolu, którzy przegrali wygrany mecz 4:3 z AFC Bournemouth, prowadząc na wyjeździe3:1?
-
@Dovco_HandF
Właśnie nie wiem jak oni to zrobili, ale jak mi kiedyś mój trener powiedział, że Liverpool zostanie mistrzem jak będzie wygrywał spotkanie ze słabszymi rywalami i może coś w tym było przepowiadającego przyszłość -
@Byku-Duma-Warmii Ci to dopiero mieli problemy w obronie w końcówce meczu!
-
@maloba O ile ich ominą kontuzje, mają bardzo intensywny sezon w Anglii. Ale generalnie wydaje mi się, że masz rację .
-
@Dovco_HandF City jak wiadac Guardiola nie radzi sobie za dobrze , Utd tak jakby ich nie bylo , Liverpool cisnie a i tak mistrzostwa nie wygrywa , Arsenal wiecznie 4 , zostaje Chelsea dobry trener fajna paczka , wrocil Hazard czego wiecej chciec . Aby tak jak mowisz zeby nie bylo kontuzji
-
@maloba
Spokojnie do końca sezonu jeszcze daleko i wszystko może się zmienić dwa razy To jest liga angielska najbardziej nieprzewidywalna liga świata -
@Byku-Duma-Warmii nieprzewidywalna moze i jest ale najlepsza nie jest
-
@maloba
Kto co lubi -
@Byku-Duma-Warmii sam fakt jak Hiszpania zdominowala LM LE wiecej argumentow nie trzeba
-
@maloba hiszpańska fakt zdominowała LM ale ja dochodzę do faktu że przez to że nie mają co robić na własnym podwórku i odpoczywają w lidze przed LM. Tak naprawdę liczą się tylko 4-5 klubów. Taka Barca jedzie do do kogoś z drugiej dziesiątki i tylko liczysz bramki od 4:0 bo wcześniej nie ma sensu ( pomijając Malaga z którą od lat im nie idzie) a w angielskiej lider jedzie do Stone, Sunderland itd i grają jak równy z równym bez sciem i stawiania autobusu w bramce. I za to kocham Premiershim ! Żaden mecz nie jest nudny co potwierdza mecz Liverpool'u. Kto by pomyślał, kiedy taki mecz był w La Liga
-
Co do United , Fellaini to ja nie wiem co robi jeszcze w tym klubie nie pamiętam żadnego dobre jego meczu. Martial po dobrym meczu w Pucharze też slabo aż się prosiła wstawić w 45 min Mate, Rooneya w formie czy choć Lingard a który według mnie ma talent i potencjał stać się gwiazdą tego klubu. W obronie błędy ale to się już od pomocy zaczyna, szkoda że mecze nie trwają 85 min a nie 90 bo mieliby 9 pkt więcej w 3 ostatnich kolejkach
-
@Przemek-Kaszti kompletnie sie nie zgadzam ze w Hiszpaniskiej lidze mozna odpoczywac , fakt zdazaja sie pogromy i sa w kazdej lidze czy to wloska niemiecka czy tez angielska . Na Real Barce czy Atletico zbroi sie kazda druzyna i z nikim nie jest latwo wygrac pokazuje to nawet ten sezon gdzie strefa spadkowa przegrywa z Liderami po walce 0-1 czy 1-2 . w anglii tez sa 4-5 druzyny a reszta jest do urywania punktow . cala liga angielska jest w prywatnych rekach co w Hiszpanii jest nie do pomyslenia pompowane sa miliardy a ia tak Hiszpania rzadzi !
-
@Przemek-Kaszti Utd od momentu odejscia Fergusona ma chora polityke transferowa wykladaja miliony na graczy by potem oddac za polowe ceny tylko zeby sie pozbyc . Z drugiej strony patrzac to moze ten klub niszczy pilkarzy ilu juz tam stracilo forme by po odejsciu na nowo ja odzyskac .