🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Piłkarze Manchesteru United wygrali pierwszy mecz półfinałowy Pucharu Ligi Angielskiej z Hull City 2:0. To dziewiąte zwycięstwo z rzędu i 15 spotkanie bez porażki. Rewanż za 16 dni :ok_hand_tone1:.
-
Morgan Schneiderlin sprzedany:
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/658592/oficjalnie-pilkarz-manchesteru-united-w-evertonie -
@mihau1878 I dobrze moim zdaniem, bo po co ma się marnować w rezerwach? W Evertonie ma szanse błyszczeć w środku pola.
-
@Dovco_HandF
Też mi się wydaję, że bardzo dobrze zrobił, w MU i tak by się nie przebił, a szczególnie, że w letnim okienku pewnie ktoś przyjdzie do środka pola, a transfer dla niego to szansa na regularną grę i być może jak będzie w formie grę w reprezentacji Francji -
@Byku-Duma-Warmii Właśnie. Sama chluba należenia do super zespołu to nie zawsze wszystko. Ci co grają lub chcą grać w reprezentacjach swoich krajów, jak nie łapią się do wyjściowej 11tki powinni zrobić jak on (mam tu na myśli naszego Krychowiaka) .
-
@Dovco_HandF
Masz wielką rację, cały czas się dziwię, że Grzesiek nie chce odejść od innego klubu. -
Leicester City przegrał u siebie z londyńską Chelsea 0:3 w dzisiejszym meczu Premier League... Coś mistrzowie Anglii mają ciągle pod górkę
-
@Dovco_HandF United zremisował 1-1 z Liverpoolem. Szkoda bo była szansa na zwycięstwo, liczyłem na Fergie time Natomiast Everton ładnie poleciał z City, 4-0, i tylko 2 punkty straty do City mamy w tym momencie.
-
@ToomAnyWays
Bardzo szkoda mi dzisiejszego remisu z Liverpoolem, szczególnie, że byli do ogrania i żeby nie ten karny to być może by się udało wygrać ten mecz, niestety znowu brak skuteczności jest bardzo widoczny :(. Ale przynajmniej Everton stanął dziś na wysokości zadania -
@mihau1878 Niech mu się wiedzie, oby odzyskał formę i zaczął grać jak należy
-
@daroo933
Chłopak na pewno ma spory potencjał, ale jak już nie jeden piłkarz się przekonał o tym, że w lidze angielskiej tak łatwo nie jest jak w innych ligach -
@Byku-Duma-Warmii Życzę mu jak najlepiej! Obym się mylił i odpali w Lyonie i wróci do United kto wie pożyjemy zobaczymy
-
@daroo933
Też bardzo bym tego chciał -
@Byku-Duma-Warmii Widzę,że ty też fan United
-
@daroo933 Jest nas tu spora grupa kibiców Man Utd :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Właśnie widzę super sprawa
-
@Dovco_HandF
Szkoda ostatniej porażki MU w pucharze ligi z Hull, która niestety kończy serię 17 meczy bez porażki, ale niestety gra nie wyglądała najlepiej i to się przełożyło na wynik, choć poziom sędziowania też mógł denerwować w tym meczu -
@Byku-Duma-Warmii No szkoda, brawa dla Hull :clap_tone1: U nich święto po tej wygranie i festyn. Nie zawsze się ogrywa Man Utd.